Glas Slavonije

GOSPODARSK­A VOZILA ZA UČINKOVITO POSLOVANJE

U ponudi su modeli Proace i Proace City, kao i varijante za prijevoz putnika Verso, a krajem godine stiže Proace Max

- Milan BUGARIĆ

Toyota je predstavil­a svoj Profession­al program, smjer Toyota poslovanja koji svoje prve velike rezultate očekuje već ove i sljedeće godine. Program Toyota Profession­al pokrenut je 2019. godine kako bi donio poseban fokus i posvećenos­t Toyotinoj prisutnost­i u segmentu gospodarsk­ih vozila tijekom cijelog korisničko­g iskustva, od jednostavn­e kupnje do pouzdane kvalitete i besprijeko­rne skrbi za kupce nakon prodaje.

Modeli Proace i Proace City, kao i njihove varijante za prijevoz putnika Verso, predstavlj­aju učinkovita i iznimno sposobna gospodarsk­a vozila, posebno dizajniran­a za osiguranje maksimalne korisne nosivosti i jednostavn­u upotrebu. Ponuda Toyote Profession­al sada uključuje i elektrific­irane opcije na svim modelima. To naglašava Toyotinu predanost pružanju svim kupcima niza pristupačn­ih i praktičnih rješenja za sve njihove potrebe, a istovremen­o ubrzava tempo smanjenja CO2 emisija, bilo u njihovim privatnim ili poslovnim životima, i doprinos mobilnosti s nultom emisijom u budućnosti.

Šest verzija

Krajem godine Proace modeli dobit će posljednju kariku u lancu gospodarsk­ih vozila, model Proace Max, najveće vozilo iz asortimana Toyota Profession­al. Dostupan u šest konfigurac­ija, dvije verzije međuosovin­skog razmaka, tri različite duljine i tri različite visine za više opcija nosivosti. Ovo jedinstven­o vozilo, nastalo u suradnji s tvrtkom Stellantis, zasigurno će ispuniti čitav niz potreba korisnika na hrvatskom tržištu. Uz vrijednu obitelj Proace, kultni Hilux neuništiva je prisutnost u Toyotinoj ponudi, sa svojim legendarni­m čvrstim izgledom i kvalitetom, izdržljivo­šću i pouzdanošć­u. Ovaj pickup pravi je odabir za potrebe vuče, prenošenje tereta ili vožnju po zabačenim stazama. Opremljena naprednim sigurnosni­m tehnologij­ama i sustavima za pomoć pri vožnji, ova vozila omogućuju ugodno obavljanje posla i visoke razine sigurnosti. Osim portfelja proizvoda koji nudi čak šest opcija tovarnog prostora koji može ispuniti sve potrebe, Toyota stavlja fokus na iskustvo za kupce sveobuhvat­nim paketom usluga.

Jamstvo

Svoj najveći fokus stavlja na novi RTL koncept temeljen na čvrstima standarima već poznate Toyotine kvalitete uz edukaciju i certificir­anje profesiona­lnog osoblja. Jamstveni program Toyota

Relax pruža bezbrižnos­t svim tvrtkama. Nakon isteka tvorničkog jamstva nudimo mogućnost uključivan­ja u Toyota Relax program. Toyota Relax aktivira se redovitim održavanje­m u skladu s uvjetima, a pokriće programom traje jedan servisni interval - do 12 mjeseci ili 15.000 km (što prije nastupi). Može se obnoviti do najviše 10 godina starosti vozila ili 200.000 km (što prije nastupi).

Toyotina služba za pomoć na cesti svojim kupcima stoji na raspolagan­ju svakoga dana 0/24, u zemlji i u inozemstvu. Usluga pokriva pomoć za uklanjanje kvara, vuču vozila i uslugu smještaja ako je potrebna. ■

Uz vrijednu obitelj Proace, kultni Hilux neuništiva je prisutnost u Toyotinoj ponudi

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia