Glas Slavonije

USKRSNI POKLONI ZA CIJELU OBITELJ

Gaming prijenosno računalo Lenovo LOQ 15APH8, pametni telefon Galaxy S24 i pekač kruha Panasonic SD-YR2550

- Marin REŽIĆ

Uskrs nam je pred vratima, a s njim i vrijeme darivanja. Osim obitelji, mnogima je ovo povod i da si priušte nešto što već dulje žele jer s blagdanima uvijek stižu i brojne akcije. Ovaj put odabrali smo naša top 3 savršena poklona za sve. Dok se Uskrs bliži, mnogi od nas razmišljaj­u o načinima kako da izraze svoju ljubav i pažnju prema voljenima. Tradiciona­lni uskrsni pokloni poput čokolada i uskrsnih jaja uvijek su dobrodošli, ali za one koji traže nešto posebno i neobično, odabir savršenog poklona može biti izazovan zadatak. Srećom, ovdje su tri fantastičn­a prijedloga za poklone koji će razveselit­i svakoga, bez obzira na ukus i interes. Ako se nas pita, mi bismo rado sva tri poklona.

Lenovo LOQ 15APH8 - gaming prijenosno računalo

Za ljubitelje tehnologij­e i igrače nema boljeg poklona od moćnog gaming prijenosno­g računala. Lenovo ima relativno novi brend LOQ, a model oznake 15APH8 donosi vrhunsku gaming izvedbu u kompaktnom pakiranju. Snažni procesori, impresivne grafičke kartice i vrhunski zvučni sustav čine ovaj laptop idealnim za nezaboravn­o iskustvo igranja. S 15,6-inčnim zaslonom visoke razlučivos­ti, igre će izgledati oštro i detaljno, pružajući imerzivno iskustvo. Također, ergonomski dizajn i napredni sustav hlađenja čine ovaj laptop udobnim za dugotrajno igranje. Bez obzira na to bavi li se vaš voljeni e-sportom ili jednostavn­o voli opuštajuće večeri uz omiljenu igru, Lenovo gaming prijenosno računalo bit će poklon koji će dugo pamtiti, ali i koristiti, jer ovaj prijenosni­k puno je više od moćnog stroja za igranje.

Galaxy S24 - pametni telefon

Za ljubitelje tehnološki­h inovacija i pametnih uređaja Samsung Galaxy S24 pametni telefon je savršen poklon. Samsung Galaxy S24 dolazi s najnovijim procesorom, vrhunskim sustavom kamera i velikim kapaciteto­m baterije. Njegov elegantni dizajn i visokokval­itetna izrada čine ga atraktivni­m i pouzdanim uređajem. Također, podržava najnovije tehnološke inovacije poput 5G povezivanj­a, brzog bežičnog punjenja i poboljšane zaštite podataka. Bilo da se radi o snimanju nezaboravn­ih trenutaka, povezivanj­u s prijatelji­ma ili obavljanju poslovnih zadataka na putu, Galaxy S24 nudi sve što jedan pametni telefon treba imati. Poklonite svojoj voljenoj osobi Galaxy S24 i otvorite joj vrata k svijetu neograniče­nih mogućnosti. Uz privlačan dizajn i razne boje, izbor će biti pogođen baš po ukusu osobe koju darivate.

Panasonic SD-YR2550 pekač kruha

Za one koji uživaju u kulinarski­m avanturama i domaćem uživanju, Panasonic SDYR2550 pekač kruha idealan je poklon. Ovaj vrhunski pekač kruha omogućuje korisnicim­a da lako i brzo pripreme svježi, mirisni kruh kod kuće. Osim kruha, s Panasonic SDYR2550 pekačem kruha možete pripremiti različite vrste peciva i još mnogo toga. Opremljen naprednim funkcijama poput programira­nja vremena, automatsko­g dodavanja sastojaka i različitih postavki pečenja, ovaj pekač kruha čini proces pečenja kruha jednostavn­im i zabavnim. Također, njegova kompaktna veličina i dizajn jednostava­n za čišćenje čine ga idealnim dodatkom svakoj kuhinji. S raznovrsni­m programima za pečenje i mogućnošću prilagođav­anja postavki svatko može pronaći savršeni recept za svoj omiljeni kruh. Panasonic SD-YR2550 pekač kruha nije samo praktičan poklon već i izvor radosti i zadovoljst­va svakog dana. Neka ovogodišnj­i Uskrs bude poseban trenutak za darivanje i zajedništv­o. Bez obzira na to odlučite li se za tehnološki inovativne ili tradiciona­lne poklone, važno je da ih darujete s ljubavlju i pažnjom. Sretan Uskrs! ■

Mnogima je ovo i povod da si priušte nešto što već dulje žele, jer s blagdanima uvijek stižu i brojne akcije

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia