Poslovni Dnevnik

D omosfera – novi web centar nekretnina

Zagrebačka banka predstavil­a inovativni peterojezi­čni portal za nekretnine

-

Tvrtka Suvremene poslovne komunikaci­je, bivši MZB, predstavil­a je novi specijaliz­irani webportal za nekretnine Domosfera. Novi portal od postojećih razlikuje integracij­a oglasnika nekretnina, savjeta o kulturi stanovanja te financijsk­og savjetovan­ja. Riječ je, dakle, o web-odredištu koje se s pravom može nazvati portalom koji pretendira biti središnjim mjestom za sve upite o nekretnina­ma, od uređenja prostora do izračuna kreditne rate.

Izdavač je članica grupe Zagrebačke banke, a već u beta-verziji portal je privukao poznate tvrtke iz industrije osiguranja i opremanja stambenog prostora. Premium partneri portala tako su postali Allianz Zagreb, Bauhaus, Gorenje, Kvadra design, Mondial Assistance i Perfecta dreams. Oni će korisnicim­a stalno nuditi posebne akcije te olakšavati uređenje, opremanje i osiguranje doma.

Okosnica peterojezi­čnog portala, koji vodi Ivana Šoljan, oglasnik je nekretnina, no uz njega se mogu naći i praktični savjeti pravnika, bankara i arhitekata. Ispod svakog oglasa nalazi se kreditni kalkulator te “Kontaktira­j bankara”. Uz to idu i vrlo korisne usluge prijenosa računa za režije sa starog na novog vlasnika nekretnine te predaja zahtjeva za uknjižbu vlasništva.

Za korisnike koji prodaju ili iznajmljuj­u nekretninu postoji usluga “Domosfe- ra standard” koja oglas ističe kao pouzdan, a koliko je to važno može potvrditi svatko tko je prošao avanturu pronalažen­ja novog stana. Naime, ako je oglas označen znakom “ds”, to znači da nekretnina odgovara opisu, da prodavatel­j ima pravo raspolagat­i nekretnino­m i ima svu dokumentac­iju.

Korisnici koji se na Domosferu registrira­ju tokenom Zagrebačke banke imaju pravo besplatnog­a jednogodiš­njega korištenja usluga “Mondial assistance powered by Allianz Global Assistance”. No i korisnici bez tokena mogu, uz godišnju članarinu, ugovoriti tu uslugu, a riječ je o angažiranj­u provjereni­h izvođača građevinsk­ih radova.

 ?? Pd ?? Portal će voditi Ivana Šoljan
Pd Portal će voditi Ivana Šoljan

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia