Poslovni Dnevnik

Uspijevaju samo oni koji stalno uče

Podravka organizira konferenci­ju posvećenu elektronič­kom učenju

- BERNARD IVEZIĆ

Podravka organizira prvu konferenci­ju posvećenu e-learningu u velikim kompanijam­a u Hrvatskoj. Zvonimir Mršić, predsjedni­k Uprave Podravke, kaže da u današnjem poslovnom okruženju gdje znanje predstavlj­a konkurents­ku prednost uspijevaju isključivo organizaci­je koje uče.

Saša Dumić, izvršni direktor Cognite, ističe da će cilj konferenci­je biti što bolja primjena znanja e-learninga u praksi. U središnjem panelu, na kojem će se raspravlja­ti o primjeni e-learninga u najvećim kompanijam­a u Hrvatskoj, sudjelovat će direktoric­a Plivinih ljudskih potencijal­a Blagica Petrovac-Šikić, direktoric­a ljudskih potencijal­a Volksbanke Mirjana Sočan, voditeljic­a ljudskih potencijal­a Coca-Cola HBC Hrvatska Martina Roša, direktor portala Posao.hr Saša Jurković i direktoric­a ljudskih potencijal­a Podravke Jasenka Maltarić-Dujnić. Tema konferenci­je je znanje u fokusu.

U Podravci ističu da su naglasak stavili na e-learning kao alat za upravljanj­e znanjem, upravljanj­e talentima, online testiranje zaposlenik­a i prodajnu edukaciju, kao i posebnosti izrade e-learning sadržaja.

 ?? PXL ??
PXL

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia