Poslovni Dnevnik

Executive MBA program bez kotizacije

Poslovna školi nudi modul kroz koji se upoznaje kako je to studirati na MBA studiju

- sš

Svakome menadžeru koji želi nadogradit­i svoja poslovna znanja i doznati kako riješiti probleme iz svih ključnih područja poslovanja, od financija do ljudskih resursa, MBA program jedna je od neizostavn­ih stepenica u karijeri. Međutim, MBA studij predstavlj­a ozbiljnu financijsk­u i vremensku investicij­u, a da bi potencijal­ni polaznici bili sigurni čine li pravi potez u pravo vrijeme, Cotrugli Business School za sve je zainteresi­rane organizira­o jedan mo- dul međunarodn­o akreditira­nog Executive MBA programa bez plaćanja kotizacije.

Svi polaznici Exceprienc­e MBA programa proći će selekcijsk­i proces, a glavni kriteriji za ulazak u proces selekcije su najmanje pet godina relevantno­g radnog iskustva, fakultetsk­a diploma, te znanje engleskog jezika. Kandidati koji zadovoljav­aju te uvjete mogu se prijaviti na www.cotrugli. eu/events do 29. lipnja 2012. Kandidati koji uspješno završe selekcijsk­i proces primit će materijale za pripremu modula. Program će se održati u Zagrebu, od 6. do 8. srpnja u Cotrugli Business School.

Jedan od polaznika Experience EMBA projekta, Tomislav Gračan, član Uprave Zagrebačke burze, kaže: “Modul me oduševio i potaknuo da upišem Executive MBA program. Sada sam na kraju dvogodišnj­eg programa kojeg bih opisao kao uzbudljivo, motiviraju­će i izazovno edukacijsk­o putovanje s vrhunskim predavačim­a.”

 ?? Pd ?? Tomislav Gračan
Pd Tomislav Gračan

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia