Poslovni Dnevnik

Pr vi be d & br e akfast stud io uskor o u ce ntr u Zagr e ba

Osim u jedin stv en om dizajn u, gosti će m oći uživ ati u dodatn im uslugam a i kom foru koji krasi hotele s četirizv jezdice

-

Ucentru Zagreba uskoro će se otvoriti prvi zagrebački bed&breakfast studio koji će svojim jedinstven­im konceptom u mnogočemu obogatiti turističku ponudu glavnoga grada. U potpunosti obnovljeni obiteljski stan u Vlaškoj ulici gostima će nuditi ugodan i inspiriraj­ući boravak (noćenje s doručkom) koji se dizajnom interijera, ponudom i uslugom može svrstati uz bok hotela s četiri zvjezdice, a cijenom će biti bliži hostelima.

U b&b studiju Kairos svaka soba razlikuje se dizajnom koji opisuje Zagreb kroz određeno vrijeme, njegove stanovnike i svakodnevi­cu koju su živjeli (ili žive još danas). Dovoljno je da gost prespava u ovom nesvakidaš­njem ambijentu i doznat će tko su bila najveća zagrebačka pera (Soba pisaca ili Writers room), čime se ljudi u ovom gradu bave dulje od pola stoljeća iako nažalost posljednji­h godina sve manje (Zanatska soba ili Crafts’ room), zbog čega se isplati pronjuškat­i trbuhom grada kroz njegove tržnice i domaću kuhinju (Bakina soba ili Granny’s room) te gdje je najbolji noćni život i svirka uživo (Muzička soba ili Music room). Osim što svaka soba ima svoj priču, ima i svoju rutu za obilazak prema kojoj se u krugu od 500 metara može susresti zanimljive književnik­e (u bakru ili bronci, a možda i uživo), raspoložen­e ljude u vrevi tržnice, vrijedne zanatlije kako u svojim radionicam­a izrađuju originalni nakit ili pak noćne ptice u dobrom provodu po zagrebački­m klubovima i koncertima. U obilazak grada gosti mogu krenuti i na dva kotača s obzirom na to da studio Kairos nudi i najam bicikala. Uz komforne sobe gostima je na raspolagan­ju zajednička prostorija u kojoj se mogu odmarati uz prelistava­nje knjiga iz biblioteke, gledanje TV-a, pretraživa­nje interneta ili pak jednostavn­o samo uživati u čaši vina. Studio Kairos pruža savršenu intimu samcu ili paru, ali je i potpuno opremljen da zadovolji potrebe grupe do 12 ljudi. Ondje se mogu organizira­ti radionice i slična druženja za što će svojim gostima domaćini osigurati svu potrebnu podršku.

 ?? Pd ?? Sva ka pro sto rija u stu diju ra zliku je se diza jno m ko ji do ča - ra va Z a greb kro z o dređeno vrijem e
Pd Sva ka pro sto rija u stu diju ra zliku je se diza jno m ko ji do ča - ra va Z a greb kro z o dređeno vrijem e
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia