Poslovni Dnevnik

PRVA USELJENJA U RUJNU

Centar Bundek otvara vrata prvim stanarima

-

Nešto manje od dva mjeseca dijeli nas od završetka gradnje novog stambeno poslovnog centra u Zagrebu nazvanog prema istoimenom obližnjem parku - Centar Bundek. Ovaj kompleks prostire se na 87.000 četvornih metara te je zamišljen kao mali grad koji na jednom mjestu nudi stambene, poslovne te trgovačke i ugostitelj­ske sadržaje. Centar Bundek je moderno koncipiran kompleks koji se sastoji od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su smještene tri podzemne parkirališ­ne etaže koje osiguravaj­u 827 parkirno-garažnih mjesta za korisnike centra.

Tržištu Centar Bundek nudi ukupno 227 modernih stanova površine od 39 do 135 četvornih metara po cijeni od 1900 do 2600 eura po četvornom metru. Do sada je već prodano više od 60 posto stanova, a prema očekivanji­ma, najveći interes kupci su do sada, unatoč krizi, iskazali za najskuplje stanove koji su zbog pogleda na jezero Bundek odavno rasprodani.

Stambeni dijelovi Centra Bundek smješteni su uz mirniju sjevernu, istočnu i južnu stranu kompleksa, dok je poslovni dio Centra Bundek smješten uz zapadnu stranu prema Aveniji Većeslava Holjevca i nudi pogled prema Zagrebačko­m velesajmu, ali i parku Bundek. Poslovni prostori će se prostirati na 23.392 četvorna metra na osam katova. Nešto više od 2.620 četvornih metara u prizemlju kompleksa predviđeno je isključivo za trgovačke i uslužne namjene, a unutar kompleksa naći će se i dječji vrtić.

Radovi u svim segmentima projekta napreduju prema planu, a prvo useljenje predviđeno je za rujan 2012. Godine.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia