Poslovni Dnevnik

Cammeo se priprema za poslove u Bugarskoj i BiH

Širenje Taksi prijevozni­k kroz softver vlastite izrade i model franšiznog poslovanja našao prostor za izvoz i rast

- BERNARD IVEZIĆ

Taxi Navigator, CRM sustav koji je u Hrvatskoj razvila Cammeo grupa, priprema se za prilike u Bugarskoj i Bosni i Hercegovin­i. Vladimir Minovski, direktor Cammeo grupe kaže da ima ambiciozne planove za 2016. Naime, sredinom prošle godine aplikaciju je prodao u Katar.

“Nakon posla u Kataru, cilj nam je u ovoj godini proširiti se na druge dijelove svijeta”, kaže Minovski te dodaje da im se otvara prilika u Bugarskoj i Bosni i Hercegovin­i.

Taxi Navigator je CRM aplikacija koju koristi više od 50 tisuća korisnika u Hrvatskoj, a dodatno je dostupna u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu. Aplikacija pokriva sve aspekte dnevnog poslovanja taxi tvrtke od menadžment­a i call centra do vozača i korisnika. Za korisnike je dostupna u obliku Andorid i iPhone aplikacije. Minovski navodi da je koristi više od 50 kompanija i da se preko nje upravlja s flotom od preko deset tisuća vozila.

“Nedavno je lansirana treća verzija sustava, najnapredn­ija i testirana u realnom okruženju”, ističe Minovski, koji je kao informatič­ar i direktor idejni začetnik Taxi Navigatora.

Dodaje da Cammeu inovacije u obliku Taxi Navigatora i modela franšiznog poslovanja omogućuju da šire svoje poslovanje.

“Sve veći broj licenciran­ih taxista prelazi u našu grupaciju s čime omogućujem­o našim klijentima uslugu kakvu zaslužuju”, kaže Minovski. Dodaje da Uber ne vidi kao konkurenci­ju, jer za razliku od njega, on, kaže, pruža cjelovitu uslugu.

 ?? B. F./PIX ?? Domaća CRM aplikacija za taksi službe
B. F./PIX Domaća CRM aplikacija za taksi službe

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia