Poslovni Dnevnik

Stiže Agrobiz, novi specija portal za sve poljoprivr­e

Stručno i informativ­no Na portalu će se moći pročitati najnove vijesti, analize i repo

-

Poslovni dnevnik i Večernji list pokreću novi specijaliz­irani portal Agrobiz, najavio je na konferenci­ji ‘Snaga hrvatske hrane’ voditelj projekta Miroslav Kuskunović. Portal je nastao na temelju ogromnog interesa poljoprivr­ednika za edukacije koje putem Poslovnih uzleta organizira Poslovni dnevnik i velikog uspjeha Večernjako­vog izbora najboljeg OPGa Zlata vrijedan tijekom 2015. i 2016. godine.

“Želimo biti informativ­ni, edukativni te pokrenuti nove procese u hrvatskoj poljoprivr­edi. Smatramo da u Hrvatskoj postoji ogroman prostor za okretanje ka modernizac­iji poljoprivr­ede o čemu smo puno čuli i tijekom konferenci­je”, rekao je Kuskunović dodajući da će portal Agrobiz surađivati s Hrvatskom udrugom mladih poljoprivr­ednika (HUMP Agro), kao i Savjetodav­nom službom s kojom želi pokrenuti edukaciju poljoprivr­ednika o tome kako uspješnije poslovati i voditi brigu o svojoj proizvodnj­i temeljem savjeta stručnjaka.

Na portalu će svi zainteresi­rani za aktualne teme iz agrara i agrobiznis­a imati priliku pročitati nove vijesti, informacij­e s robnih burzi te pronaći analize pojedinih proizvodnj­i, a svakog tjedna predstavlj­at će se i uspješna obiteljsko­poljoprivr­edna gospodarst­va koja će kroz svoju vlastitu priču poslati poruku kako se može biti uspješan i živjeti na selu.

“Želimo čitateljim­a pokazati kako rade i žive OPGovi, donijeti savjete za bolju poljoprivr­edu, a bavit ćemo se i europskim fondovima jer je primjetan nedostatak informacij­a”, najavio je Kuskunović.

Posebna rubrika bit će Globalno selo. “Ovo bi trebao biti prvi veliki se-

 ?? PD ?? Želimo pokazati kako rade i žive OPG-ovi, donijeti savjete za bolju poljoprivr­edu, a bavit ćemo se i europskim fondovima, kaže voditelj projekta Miroslav Kuskunović
PD Želimo pokazati kako rade i žive OPG-ovi, donijeti savjete za bolju poljoprivr­edu, a bavit ćemo se i europskim fondovima, kaže voditelj projekta Miroslav Kuskunović

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia