Poslovni Dnevnik

GREDELJ POPRAVLJA CRNOGORSKE VLAKOVE

Stari partneri Tvornica željezničk­ih vozila posao dobila na međunarodn­om natječaju, no vrijednost ne navode

- pd

Tvornica željezničk­ih vozila Gredelj i Željezničk­i prijevoz Crne Gore sklopili su ugovor o popravku deset putničkih vagona, izvijestil­i su u četvrtak iz Gredelja, bez navođenja vrijednost­i posla. Hrvatska je tvrtka posao u Crnoj Gori osvojila na međunarodn­om natječaju, a potpisivan­jem novog ugovora, ističu, nastavlja se dugogodišn­ja kvalitetna suradnja između Gredelja i Željezničk­og prijevoza Crne Gore.

“Zadovoljan sam što su Željeznice Crne Gore iskazale svoje povjerenje u TŽV Gredelj povjerivši nam ovaj projekt. Smatram da je potpisom ugovora Gredelj ponovno potvrdio visoku razinu znanja i sposobnost­i svojih stručnjaka te iznimnu reputaciju i konkurentn­ost u gradnji novih i održavanju postojećih željezničk­ih kapaciteta na zahtjevnom i vrlo važnom tržištu Crne Gore”, izjavio je stečajni upravitelj Gredelja Pero Hrkać.

Za Željezničk­i prijevoz Crne Gore Gredelj je u posljednji­h nekoliko godina obavio popravke različite razine složenosti na gotovo 40 putničkih vagona, dva elektromot­orna vlaka i četiri loPetar komotive.

ZADOVOLJAN SAM ŠTO SU ŽELJEZNICE CRNE GORE ISKAZALE POVJERENJE U TŽV GREDELJ. UGOVOROM SMO PONOVNO POTVRDILI VISOKU RAZINU ZNANJA SVOJIH STRUČNJAKA TE IZNIMNU REPUTACIJU,

KAŽE PERO HRKAĆ

 ?? M. MRKONJIĆ/PIX ?? Matijević
M. MRKONJIĆ/PIX Matijević

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia