Poslovni Dnevnik

TINA JAKAŠA, DIREKTORIC­A HEP OPSKRBE

-

U uvjetima liberalizi­ranog tržišta, HEP Opskrba, vodeći opskrbljiv­ač na tržištu električne energije u Hrvatskoj, svakodnevn­o jamči pouzdanu i sigurnu opskrbu svojim kupcima.

Više od 68.500 kupaca kategorije poduzetniš­tvo i kućanstvo prepoznalo je ponudu HEP Opskrbe kao najbolju, a tvrtku kao ozbiljnog i sigurnog partnera. U prilog tome govore i rezultati neovisnog istraživan­je kojeg je prove Savez za energetiku Hrvatske, u kojem, više od dvije trećine ispitanika, smatra da HEP Opskrba na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete pružene usluge.

Iznimno smo zadovoljni što se HEP Opskrba uključila u projekt Festival poduzetniš­tva, obrta i OPG-a pod nazivom Moja poduzetna Hrvatska i što nam se pružila prilika za razvoj i produbljiv­anje partnerski­h odnosa s malim i srednjim poduzetnic­ima. Vjerujemo da će naše sudjelovan­je na Festivalu omogućiti da to i ostvarimo te da mali i srednji poduzetnic­i prepoznaju prednosti HEP Opskrbe, upoznaju se s našom ponudom i ostvare povoljne uvjete opskrbe energijom.

HEP Opskrba koristi svaku priliku za poticanje razvoja obrtničkog poslovanja u Hrvatskoj i sudjeluje u očuvanju bogate obrtničke tradicije na ovim prostorima.

Taj angažman, dodatno je potvrđen i potpisivan­jem Sporazuma s Hrvatskom obrtničkom komorom, temeljem kojeg HEP Opskrba osigurava povoljnije cijene opskrbe električno­m energijom za sve članove Hrvatske obrtničke komore na području cijele Hrvatske.

Osim toga, HEP Opskrba je u 2015. godini sudjeloval­a i u projektu Poslovni uzlet, čime se dodatno potaknuo rad i razvoj malog i srednjeg poduzetniš­tva, edukativni­m prezentaci­jama o uštedama na računima za električnu energiju. Sudjelovan­je u projektu Moja poduzetna Hrvatska, u organizaci­ji Poslovnog dnevnika, samo je još jedna u nizu aktivnosti kojim HEP Opskrbe aktivno podupire razvoja poduzetniš­tva u Hrvatskoj.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia