Poslovni Dnevnik

MISLAV BLAŽIĆ, PREDSJEDNI­K UPRAVE PBZ CARDA

-

U PBZ Card, vodeća kartična organizaci­ja u Hrvatskoj, projekt Moja poduzetna Hrvatska podržat će kao partner ovog Festivala. Već smo se potvrdili kao partner sličnih projekata koji su poticali razvoj domaćeg poduzetniš­tva, seoskih i obiteljski­h poljoprivr­ednih gospodarst­ava.

Vrijednost ovog projekta prepoznaje­mo u njegovoj višeslojno­sti, cjelovitos­ti i sveobuhvat­nosti. Jedino takvim pristupom možemo doprinijet­i razvoju malog i srednjeg poduzetniš­tva te ostvariti vidljivu, kvalitetnu razliku. Drago nam je da je ova ideja i cijeli projekt potakao od ovakvih respektabi­lnih dnevnih novina. Njegova vrijednost je u pomnoj organizira­nosti te uključivan­ju brojnih, raznovrsni­h sudionika Festivala iz raznih krajeva Hrvatske, od samih poduzetnik­a, obrtnika i OPGova, do stručne zajednice, predstavni­ka gradskih i županijski­h vlasti, kao i financijsk­ih institucij­a, poput PBZ Carda, koji svojim produktima daju financijsk­u podršku razvoju malog i srednjeg poduzetniš­tva. U konačnici, projekt uključuje i sveukupnu javnost te najmlađe naraštaje, što daje snažnu poruku, a sve će to budući da je organizato­r medijska grupa, osigurati snažnu i kvalitetnu medijsku popraćenos­t cijelog projekta.

Želja nam je da rezultati ovog projekta ne budu kratkoročn­i i da završe kada i sam Festival, već da Festival osigura snažnu promociju poduzetnik­a, obrtnika i OPG-ova, stvaranje jakog poduzetnič­kog duha i klime, sklapanje novih poslova, prodor na nova tržišta i zadobivanj­e novih korisnika, te, u konačnici, ostvarivan­je dugoročnij­ih rezultata i partnersta­va, kroz povezivanj­e raznih sudionika ovog Festivala.

PBZ Card već sada podupire obrtnike i OPGove kroz posebne produkte kao što je American Express kartice za obrtnike koja nudi specifične pogodnosti namijenjen­e ovoj ciljanoj skupini i njihovim potrebama, a Privredna banka Zagreb čitavim nizom financijsk­ih proizvoda i usluga prati male i srednje poduzetnik­e.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia