Poslovni Dnevnik

MISLAV GALLER, DIREKTOR PRODAJE POSLOVNIM KORISNICIM­A U VIPNETU

-

Malim i srednjim poduzetnic­ima nudimo proizvode koji olakšavaju svakodnevn­i posao i omogućuju da se fokusiraju na svoj “core business’’ dok se mi brinemo za njihove komunikaci­jske potrebe. Multitaski­ng, dostupnost i mobilnost danas su nužni u svakom poslu, a kako bi korisnicim­a olakšali, barem onaj dio poslovanja koji se odnosi na mobilnost i komunikaci­ju, nudimo im sve na jednom mjestu: fiksne i mobilne telefone, stalni pristup internetu i prijenos podataka u mobilnoj i fiksnoj mreži, kao i ICT usluge, uključujuć­i cloud rješenja.

Korištenje­m cloud rješenja smanjuju se troškovi, podaci su pohranjeni u skladu s najvišim sigurnosni­m standardim­a, a uz pristup internetu, poslovanje­m je moguće upravljati s bilo kojeg mjesta izvan ureda. U aktualnoj herojskoj promociji usmjerili smo se na prvenstven­o na male poduzetnik­e, a njihove povratne informacij­e ukazuju da idemo u dobrom smjeru. Potičemo i prepoznaje­mo inovativno­st te smo prošle godine u suradnji s domaćom strat-up tvrtkom Agrivi u ponudu cloud usluga dostupnih na Vip cloud marketu (Cloudmarke­t.vip.hr) uvrstili svjetski priznato i nagrađivan­o Agrivi rješenje za upravljanj­e poljoprivr­edom.

Rješenje omogućuje pametno upravljanj­e poljoprivr­ednim procesima te poljoprivr­ednicima i vlasnicima OPG-a pomaže osigurati veću produktivn­ost i profitabil­nost proizvodnj­e. Ovom suradnjom pomogli smo start-up kompaniji da plasira proizvod na tržište, a našim korisnicim­a omogućili da budu inovatori među svojom konkurenci­jom koristeći vrhunske proizvode.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia