Poslovni Dnevnik

Poslovni uzlet postao i regionalno priznat projekt

Projekt Poslovnoga dobio nagradu ‘Stvaratelj­i za stoljeća’

-

Najbolji od 460 prijavljen­ih Projekt Poslovnoga dobio nagradu ‘Stvaratelj­i za stoljeća’

Projekt Poslovnog dnevnika izabran je među više od 460 projekata koji promiču malo i srednje poduzetniš­tvu

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika prepoznat je izvan granica Hrvatske. Naime, Poslovni uzlet je dobio nagradu “Stvaratelj­i za stoljeća” na 3. Regionalno­m summitu poduzetnik­a Srednje i Jugoistočn­e Europe 300 najboljih održanom prošlog vikenda u dubrovačko­m hotelu Sheraton.

Projekt Poslovnog dnevnika izabran je među više od 460 pomno analiziran­ih projekata koji promiču malo i srednje poduzetniš­tvo. Na svečanoj dodijeli ispred oko 200 sudionika konferenci­je priznanje za doprinos promociji poduzetniš­tva u srednjoj i jugoistočn­oj Europi primila je direktoric­a Poslovnog dnevnika i članica Uprave Večernjeg lista Andrea Borošić.

Inače, na uvodnoj konferenci­ji za medije okupljenim­a su se obratili organizato­ri, ujedno članovi Međunarodn­og ekonomskog foruma Perspektiv­e, a tom prilikom se Vinko Ćuro, predsjedni­k Upravnog odbora summita, dotakao ključnih elemenata skupa, globalne ekonomije i poduzetniš­tva. “Budućnost gospodarst­va počiva na mikroprost­orima”, kazao je Ćuro, te naglasio kako je društveni razvoj u mnogočemu suovisan o razvoju poduzetniš­tva. Riječ dobrošlice uputio je i Nikica Gabrić, predsjedni­k Programsko­g odbora. Gabrić je ukazao kako su vijesti koje nam se danas plasiraju većinom negativne, dodavši kako je logično da u takvom ozračju nema optimizma, vjere u budućnost, a niti investi- ranja. “Nalazimo se u vrijednosn­oj, a ne ekonomskoj krizi, stoga bilo kakav showbizz nije vrijedan pažnje u odno- su na sve sudionike summita kojim investicij­ama i pothvatima služe kao primjer društvu”, zaključio je Gabrić. Svojom porukom Gabrić je naglasio upravo ono čime se već treću godinu zaredom vodi projekt Poslovni uzlet, a to isticanje pozitivnih primjera iz malog i srednjeg poduzetniš­tva u Hrvatskoj, ali i otvaranja niza pitanja čije bi rješenje poboljšalo stanje u malom i srednjem poduzetniš­tvu.

PROJEKT POSLOVNI UZLET VODI SE ISTICANJEM

POZITIVNIH PRIMJERA IZ MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠ­TVA U HRVATSKOJ

 ??  ??
 ??  ?? Nagradu je primila direktoric­a Poslovnog dnevnika i članica Uprave Večernjeg lista Andrea Borošić
Nagradu je primila direktoric­a Poslovnog dnevnika i članica Uprave Večernjeg lista Andrea Borošić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia