Poslovni Dnevnik

Za Porto Montenegro još 35 mil. eura

Počela je gradnja Regent Hotel Residences­a u najvećoj crnogorsko­j marini

-

Radovi na izgradnji novog stambenopo­slovnog objekta Regent Hotel Residences u nautičkotu­rističkom naselju Porto Montenego u Tivtu izvode se planiranom dinamikom, priopćeno je iz kompanije Adriatic Marinas koja realizira taj projekt.

“Prošlog vikenda betonirana je prva od ukupno četiri faze temeljne ploče objekta “A“. Sa 80 ljudi koji rade na gradilištu i 50 mješalica sa beton, utrošeno je 485 kubika betona, a s ovim hotelskost­ambenim objektom kompanija Adriatic Marinas ušla je u novu fazu izgradnje nautičkog naselja u Tivtu”, rekao je glasnogovo­rnik Porto Montenegra Danilo Kalezić. Regent Hotel Resticije sidences gradi se sa sjeverne strane zgrade luksuznog hotela Regent, na urbanistič­koj parceli građevinsk­e površine od približno 13.000 četvornih metara, a zamišljen je kao svojevrsni nastavak tog hotela. To znači da će kupci stanova u novoj zgradi sudjelovat­i u tzv. hotelskom rentalpool­u hotela Regent, pa će se i ti stanovi moći izdavati preko servisa hotela Regent Porto Montenegro. Ukupna vrijednost inve- iznosi 35 milijuna eura, a očekuje se da će zgrada biti završena do ljeta 2017. godine.

Nova zgrada imat će 94 apartmana, koji će biti opremljeni kao hotelske jedinice, kao i niz prostora za male poduzetnik­e.

Središnje obilježje novog objekta bit će uređeno dvorište za vlasnike hotelskih stambenih jedinica, s palmama i drugim biljkama, kafićem, te čak tri bazena od kojih će jedan, otvoreni, dužine 25 metara biti zagrijavan, što će omogućiti njegovo korišćenje cijele godine. Zgrada će posebnom pješačkom prolazom, namijenjen­im gostima hotela, biti povezana sa susjednim objektom hotela Regent.

 ?? PD ?? Stambeno-poslovni objekt u Tivtu imat će 94 apartmana
PD Stambeno-poslovni objekt u Tivtu imat će 94 apartmana

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia