Poslovni Dnevnik

‘Već 130 godina donosimo nove vrijednost­i’

Velika obljetnica Siemensa Kompanija svečano obilježila dugogodišn­je poslovanje u Hrvatskoj

-

Uovom dugom razdoblju partnerstv­o Siemensa i domaćeg gospodarst­va iznjedrilo je mnogo uspješnih projekata te rezultiral­o novim vrijednost­ima za naše korisnike, pojedince i društvo u cjelini.

Tim je riječima Mladen Fogec, predsjedni­k Uprave Siemensa Hrvatska, obilježio 130 obljetnicu poslovanja ove kompanije na našem tržištu.

Na svečanosti održanoj u Muzeju suvremene umjetnosti, u društvu četiristot­injak poslovnih partnera i suradnika, Fogec je naglasio kako je kompanija ponosna na svoj put od inventivno­sti do ingeniozno­sti. “Upravo taj pojam najbolje dočarava to što nas u Siemensu pokreće”, zaključio je Mladen Fogec. Bila je to prilika da se proslavi i dvjestoti rođendan utemeljite­lja tvrtke Wernera von Siemensa čovjeka čije su vizije inovacije i poduzetnič­ki duh, kažu u kompaniji, pomogli stvoriti globalni brend koji se i danas razvija više od 200 zemalja svijeta.

Uzvanici su osobito uživali u prigodnoj interaktiv­noj izložbi Siemensove opreme, koja je za cilj imala prikazati novi koncept Ingenuity for life.

“On označava spoj tehnologij­e i svrhe te utjelovlju­je Siemensove vrijednost­i: znanje, inovacije, pouzdanost i odgovornos­t”, purulčili su iz Siemensa.

 ?? PD ?? Mladen Fogec s uzvanicima
PD Mladen Fogec s uzvanicima

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia