Poslovni Dnevnik

Na Zakove hitove pozitivno reagiraju svi

Popularni pjevač može ugoditi ukusima različitih generacija

-

Koncert Ivana Zaka održan u subotu navečer u Crikvenici u sklopu festivala poduzetniš­tva, obrta i OPGa Moja poduzetna Hrvatska privukao je mnoštvo domaćih i stranih gostiju. Nastavak je to uspješne suradnje jednog od najpopular­nijih domaćih pjevača i Styria medijske kuće započete prošle godine. Zak je u međuvremen­u postao i zaštitno lice kampanje koja uključuje sve one koji svojim trudom i radom dolaze do najboljih rezultata.

Već pomalo i neizostavn­o lice brojnih manifestac­ija Moje poduzetne Hrvatske održanih diljem Hrvatske, Ivan Zak je još jednom pokazao da na njegove hitove jednako pozitivno reagiraju sve generacije. Bilo da je riječ o starim pjesmama poput Usne varane ili jednoj od novijih stvari kao što je Meni se s tobom, svaka od njih dočekana je ovacijama. U produkciju je uloženo mnogo truda, što popularni kantautor potvrđuje u svakom intervjuu. Ugoditi različitim glazbenim ukusima nije nimalo lako, no najbolja uspjeha potvrda je činjenica da je nakon nebrojeno nastupa Zak ove godine napunio i zagrebačku Arenu te po posjećenos­ti stao uz bok inozemnim zvijezdama poput Beyonce, Justina Biebera i Enriquea Iglesiasa. Značajnom detalju u karijeri prethodila je i nagrada Platinasti Forte koju dodjeljuje Hrvatsko društvo skladatelj­a za autorski album Bolja od najbolje, kao i brojne druge nagrade publike.

Zak je završio i svoj novi glazbeni studio te se namjerava ozbiljno posvetiti i kreativnom radu s drugim mladim autorima.

 ?? NEL PAVLETIĆ/PIXSELL ?? Glazbenik je i zaštitno lice festivala poduzetniš­tva, obrta i OPG-a Moja poduzetna Hrvatska
NEL PAVLETIĆ/PIXSELL Glazbenik je i zaštitno lice festivala poduzetniš­tva, obrta i OPG-a Moja poduzetna Hrvatska

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia