Poslovni Dnevnik

Dulja sezona u Baškoj uz janjetinu i Crnu Ovcu

Destinacij­ski menadžment Turistički festival na otoku Krku različitim besplatnim programima za sve uzraste ujedinio hotelijere, lokalne ugostitelj­e i udruge pohvalili se organizato­ri

-

Festival Crna ovca održat će se Baški na otoku Krku od 12. do 14. svibnja u organizaci­ji tvrtke Studio Conex te uz podršku domaćina, općine Baška, turističke zajednice Općine Baška i turističke kompanije Valamar Riviera. Festival slavi individual­izam, kreativnos­t, otočku baštinu, popularnu kulturu, sport i bašćan- sku janjetinu, istaknuli su organizato­ri na konferenci­ji za novinare u utorak, najavljuju­ći do sad najbogatij­i program.

“Svi planirani programi za posjetitel­je su besplatni što možemo zahvaliti našim sponzorima koji prepoznaju vrijednost događanja za brendiranj­e destinacij­e i povećanje prodaje u predsezoni”, istaknuo je Bo- ris Lešić, direktor agencije Studio Conex. Načelnik Općine Baška Toni Juranić kaže da se u program uključio velik broj lokalnih ugostitelj­a i udruga, a u TZu kažu kako je to pravi korak za produljenj­e sezone te prilika da se Baška promovira kao destinacij­a privlačna i van ljetne sezone. “Valamar Riviera je nakon pripajanja Hotela Baška snažno prisutna na otoku Krku i veliko nam je zadovoljst­vo što smo pomogli da se Crna ovca vrati u Bašku, jer se radi o manifestac­iji koja aktivnim gostima nudi idealan paket, događaj s neiscrpnom ponudom sadržaja za sve uzraste”, kaže Mile Pavlica, destinacij­ski direktor Valamar Rivijere za otok Krk.

 ?? GORAN STANZL/PIXSELL ?? Festival je najavljen jučer
GORAN STANZL/PIXSELL Festival je najavljen jučer

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia