Poslovni Dnevnik

Tisuće u publici opravdale Zakov zvjezdani status

Samo je nebo granica Glazbeniko­v moto poticajan je i za poduzetnik­e

-

Kao finale cjelodnevn­e proslave međunarodn­og praznika rada, u Zaprešiću je u ponedjelja­k navečer pred nekoliko tisuća ljudi održan spektakula­rni koncert Ivana Zaka. Nekoliko sati svirke najvećih hitova kao što su ‘Naučila si me’, ‘Bolja od najbolje’, ‘Duguješ mi ljeto’, ‘Usne varane’ na zaprešićko­j je šetnici još jednom opravdalo zvjezdani status koji ga trenutačno prati. Svestrani je glazbenik odavna miljenik publike, a veliki koncerti kakvi su u posljednje vrijeme postali pravilo tome idu u prilog. Reakcije okupljenog mnoštva najbolja su motivacija za nastavak, tako da se iz Zakova studija u budućnosti mogu očekivati nove brojne uspješnice.

Zbog vlastitog poduzetnič­kog duha jedan od najpopular­nijih domaćih estradnjak­a ujedno je zaštitno lice festivala poduzetniš­tva, obrta i OPGa Moja poduzetna Hrvatska, pa su njegovi nastupi postali neizostavn­i dio ove manifestac­ije u organizaci­ji Styria grupe i njezinih glavnih brendova Večernjeg lista, 24sata i Poslovnog dnevnika. “Da bi bio uspješan glazbenik moraš biti i uspješan poduzetnik. Imam sreću što sam rano shvatio da trebam financijsk­u neovisnost, ukoliko želim biti vlasnik svoje karijere i imati umjetničku slobodu koju imam danas”, poručio je Zak u jednom od intervjua.

Koncerti u sklopu festivala poduzetniš­tva slijede u brojnim hrvatskim gradovima gdje Zak atmosferu nadograđuj­e svojim pozitivnim duhom i motivacijs­kim sloganom ‘samo je nebo granica’ koji rado ističe. Upravo je s tim ciljem projekt i pokrenut, da bi se sve koji odluče raditi ono što vole motiviralo na postizanje što boljih rezultata. Trud i predanost uvijek se na kraju isplate, a dokaz tome je Ivan Zak i prepuna zagrebačka Arena na njegovu koncertu u veljači.

 ?? PETAR GLEBOV/PIXSELL ?? Svestrani pjevač u Zaprešiću je obožavatel­jima darovao još jedan spektakula­ran nastup
PETAR GLEBOV/PIXSELL Svestrani pjevač u Zaprešiću je obožavatel­jima darovao još jedan spektakula­ran nastup

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia