Poslovni Dnevnik

Joe Bašić spašava Ultru u Hrvatskoj

Gasi požar Bušljeta ispao, MPG Live kreće u produljenj­e ugovora za još pet godina

- MARIJA CRNJAK marija.crnjak@poslovni.hr

JOE BAŠIĆ JE 2015.

IZAŠAO IZ PROJEKTA ZBOG DRUGIH KONCERATA

Posjetitel­ji se mogu veseliti ovogodišnj­em festivalu, kažu američki vlasnici koji će sada surađivati samo s Bašićem

Joe Bašić i njegova tvrtka MPG Live vratili su se u organizaci­ju festivala Ultra Europe s ambiciozni­m plano- vima. Ne samo da će se ipak održati jubilarno peto izdanje tog festivala u Splitu koje je bilo upitno, već Bašić s američkim nositeljem licencije planira produžiti ugovor o Ultri na još pet godina.

Iz projekta izlazi Nikola Bušljeta i njegova Adria MM Produkcija, iz koje je Bašić izišao 2015. godine zbog organizaci­je drugih koncerata, te će MPG Live biti jedini domaći organizato­r i promotor Ultre.

“Za peto izdanje festivala Ultra Europe mi iz brenda Ultra Worldwide smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardim­a koje brend Ultra Worldwide zahtjeva. Posjetitel­ji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnj­em izdanju festivala i budućim događanjim­a koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj”, jučerašnja je službena izjava tvrtke Ultra Worldwide, koja zahvaljuje obožavatel­jima, glazbenici­ma, ali i lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali podršku za festival.

Objava je prije par tjedana krenula po svim društvenim mrežama kako bi se ublažili negativni učinici niza objava da je ovogodišnj­e održavanje festivala upitno.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia