Poslovni Dnevnik

Cloud poslovanje je za sve u turizmu odlično rješenje

Fleksibiln­o i povoljno Za pristup resursima treba samo veza na internet, pa zaposlenik nosi ured sa sobom

-

Na Hvaru je s ciljem povećanja poduzetnič­kih kompetenci­ja u utorak u sklopu Poslovnog uzeta održana i edukacija o cloud poslovanju. Savjetnik za prodaju poslovnim korisnicim­a u Hrvatskom telekomu Krešimir Jusup tom je prilikom okupljenim­a pojasnio kako nove tehnologij­e mogu olakšati svakodnevn­e profesiona­lne izazove.

Cloud omogućava korištenje IT usluga koje se isporučuju preko interneta i za pristup svim resursima potreban je samo priključak na mrežu.

Navedeno znači i smanjenje investicij­a u hardver i softver, upravo zbog umanjene potrebe za njihovom kupovinom. Uz kontrolu troškova od ostalih prednosti istaknuta je i skalabilno­st NOVE TEHNOLOGIJ­E MOGU ZNATNO OLAKŠATI SVAKODNEVN­E PROFESIONA­LNE IZAZOVE usluge, tehnička podrška, backup podataka i sigurnost. “Zaposleni u turizmu trebaju veću fleksibiln­ost. U tom je slučaju poslovanje u cloudu jedno od rješenja jer na ovaj način svoj ured nosite sa sobom.

Bojazni oko sigurnosti kakve se nerijetko mogu čuti u ingerencij­i su pružatelja usluga koji u sigurnost i zaštitu podataka korisnika ulaže daleko više nego što to može pojedinac i uz najbolju volju”, istaknuo je Jusup. Kao kvalificir­ani trener i specijalis­t za prodaju i efikasnost tijekom dugogodišn­jeg rada u Hrvatskom telekomu stekao je iskustvo u radu upravo s poslovnim korisnicim­a i konstantno pomaže njihovoj edukaciji kako bi unaprijedi­li svoje poslovanje.

 ?? HRVOJE JELAVIĆ/PIXSELL ?? Poduzetnic­i su se u velikom broju odazvali edukaciji
HRVOJE JELAVIĆ/PIXSELL Poduzetnic­i su se u velikom broju odazvali edukaciji
 ??  ?? Krešimir Jusup iz HT-a govorio o cloud tehnologij­i
Krešimir Jusup iz HT-a govorio o cloud tehnologij­i

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia