Poslovni Dnevnik

Prodana propala Divčeva punionica

Voda Voda kupila Larrouci Vodu

-

Kompanija

Voda Voda u vlasništvu Vojina Đorđevića krajem prošlog tjedna objavila je da je kupila pokretnu i nepokretnu imovinu kompanije Laroucci Voda koja je bankrotira­la.

“Time je Voda Voda stekla imovinu koja joj je pripadala do 2008. godine. Vlade Divac preuzeo je kompaniju Voda Vodu od tadašnjeg vlasnika Vojina Đorđevića i kasnije je preimenova­o u Laroucci voda, a preuzimanj­e je bilo predmet niza sudskih sporova”, navodi se u priopćenju kompanije Voda Voda.

Stečaj i bankrot Laroucci Vode uslijedio je nakon što je utvrđeno da je ta kompanija u dugovima koji su iznosili 400 milijuna dinara. Kako se dodaje, Vojin Đorđević, koji je osnovao i promovirao brend Voda Voda je u međuvremen­u nedaleko od tvornice koja je ranije bila u vlasništvu Laroucci Vode otvorio novu punionicu Voda Vode i obnovio proizvodnj­u.

Kupovinom imovine bankrotira­ne Laroucci Vode Voda Voda će pokraj nove punionice imati imovinu koja joj je ranije pripadala, točnije na zemljištu gdje se nalaze dva bunara i šest infrastruk­turnih objekata.

Voda Voda iz Banje Vrujci prodaje se u Srbiji i izvozi u osam zemalja: Kuvajt, Singapur, Južnu Koreju, Hong Kong, Sloveniju, Bosnu i Hercegovin­u, Makedoniju i Crnu Goru.

 ??  ?? Voda Voda se izvozi u osam zemalja
Voda Voda se izvozi u osam zemalja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia