Poslovni Dnevnik

Uber duž obale daje i uslugu prijevoza većih grupa putnika

Za turiste Aplikaciju u RH koristili ljudi iz 120 zemalja, sad i u Šibeniku

-

Uber je od četvrtka počeo voziti u Šibeniku sa svojim uslugama UberX UberSELECT, a duž cijele dalmatinsk­e obale prvi put se pokreće i usluga UberVAN, koja je namijenjen­a većim grupama, objavili su jučer iz Ubera.

“Iznimno nam je drago što ćemo našom uslugom povezati još jedan grad u Hrvatskoj, odnosno da će od danas i Šibenčani moći koristiti Uber. Uslugu UberVAN tražili su naši korisnici, a najčešće se radi o grupama prijatelja ili obiteljima koje traže rješenje za zajedničko putovanje jednim vozilom. Sigurni smo da će će ova usluga pojednosta­viti putovanje mnogim turistima koji će ovo ljeto provesti na hrvatskoj obali”, kazao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočn­u Europu. Dosad su usluge uberX i uberSELECT u Hrvatskoj koristili turisti iz više od 120 zemalja. U sklopu proširenja usluge, cijene Uberovih vožnja također se prilagođav­aju ljetnoj potražnji, najavljuju, no bez dodatnih pojašnjenj­a.

Kako je poznato, dobar dio vozača za Uberove usluge planira angažirati splitski poduzetnik Ante Nakić, koji je ovih dana oglasio potragu za radnicima. Njegova tvrtka Prijevoz Nakić najavila je zapošljava­nje u Splitu, Šibeniku i Dubrovniku. Za sad za njega radi 80 vozača koji rade na ugovor o radu, ugovor o dodatnom radu ili studentski ugovor.

UBER VAN TRAŽILI SU KORISNICI, GRUPE PRIJATELJA ILI OBITELJI KOJE TRAŽE RJEŠENJE ZA ZAJEDNIČKO PUTOVANJE JEDNIM VOZILOM

 ?? DUŠKO JARAMAZ/ PIXSELL ?? Davor Tremac, generalni direktor za JI Europu
DUŠKO JARAMAZ/ PIXSELL Davor Tremac, generalni direktor za JI Europu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia