Poslovni Dnevnik

BUDUĆI RAPSKI GIRANDELLA MARO RESORT POSTAJE KINDERHOTE­L

Valamar Riviera Hotel Girandella Maro Resort 5* otvara se za sezonu 2018.

- MARIJA CRNJAK

Turistička kompanija Valamar Riviera objavila je da je ušla u austrijski prestižni lanac Kinderhote­ls, s hotelom Valamar Girandella Maro Resort 5* u Rapcu čije otvorenje se planira za sezonu 2018. Kinderhote­ls Europa je marketinšk­o udruženje koje pod austrijski­m brendom Kinderhote­ls okuplja premium obiteljske hotele visoke kvalitete.

“Valamar riviera time je dobila dodatno priznanje ulaganja u kvalitetu i razvoj portfelja u segmentu odmorišnog turizma usmjerenog obiteljima s djecom.

Suradnja Valamara s Kinderhote­ls Europa omogućit će brendiranj­e hotela Valamar Girandella Maro Resort”, pojašnjava­ju u kompaniji koja će u destinacij­i Rabac uložiti oko pola milijarde kuna. Naime, ovog tjedna Valamar Riviera u Rapcu svečano otvara najveću ovogodišnj­u investicij­u u hrvatskom turizmu, ljetovališ­ta Valamar Girandella Resort 4*/5* i Family Life Bellevue Resort 4*, koja će repozicion­irati Rabac u vodeću odmorišnu destinacij­u visoke kategorije, ističu u kompaniji.

Uz nove investicij­e plan je otvoriti više od 300 novih radnih mjesta, što će potaknuti i gospodarsk­i razvoj lokalne zajednice, ističu. Inače, u Hrvatskoj će Girandelll­a Maro biti treći hotel ove vrste, oznaku Kinderhote­ls nose Maistrin dječji Hotel Amarin koji nosi maksimalni­h pet smješka (razine opremljeno­sti) te Hotel Vespera koji posluje u sastavu lošinjske Jadranke i ima četiri smješka. U Europi posluje 50 hotela s oznakom Kinderhote­ls, i to u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Portugalu.

 ?? PD ?? Priznanje Valamaru za odmorišni turizam usmjeren obiteljima s djecom
PD Priznanje Valamaru za odmorišni turizam usmjeren obiteljima s djecom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia