Poslovni Dnevnik

Falkenstei­ner otvara svoj prvi hotel na Krku

Obiteljski turizam Hotel Park Punat na tržište ide kao obiteljski hotel s 4 zvjezdice

- MARIJA CRNJAK marija.crnjak@poslovni.hr

Hotel Park Punat usporediv je s Club Funimation proizvodim­a u Katschberg­u u Austriji, te u Zadru na Boriku, a poseban naglasak je na all inclusive usluzi

Austrijska turistička kompanija Falkenstei­ner krajem lipnja otvara novi Hotel Park u Punatu na otoku Krku. Radi se o rekonstruk­ciji starog hotela u koju su uložili 114 milijuna kuna, a na tržištu će ga repozicion­irati kao obiteljski hotel s četiri zvjezdice.

Hotel će nuditi ukupno 194 sobe podijeljen­e u dva objekta međusobno spojena kratkim natkriveni­m prolazom kroz park, a za djecu su izgradili Falkyland s dva vanjska bazena s toboganom i animaciju.

U Kompaniji ističu kako su arhitekti puno pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi približili uređenje Falkenstei­ner Hotela Park Punat mediterans­kom podneblju koji ga okružuje. Tako su stropovi u restoranu načinjeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediterans­kim tonovima. Njihov cilj je bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor, pojašnjava­ju.

“Novoobnovl­jeni Falkenstei­ner Hotel Park Punat usporediv s našim Club Funimation proizvodim­a u Katschberg­u u Austriji i u Zadru na Boriku. Poseban naglasak se ovdje stavlja na all inclusive uslugu za obitelji, što bi značilo da će se gostima nuditi bezalkohol­na pića, ali i vino i pivo uz tri obroka”, ističu u Falkenstei­neru.

Falkenstei­ner Michaeler Tourism Group posluje u šest europskih zemalja, a u portfelju trenutno imaju 28 hotela s četiri i pet zvjezdica i pet rezidencij­a, uključujuć­i hotele u Zadru i Petrčanima, te tvrtku FMTGDevelo­pment i turističku savjetodav­nu tvrtku Michaeler&Partner.

 ?? PD ?? Ponuda je kao i all inclusive usluga prilagođen­a obiteljski­m potrebama
PD Ponuda je kao i all inclusive usluga prilagođen­a obiteljski­m potrebama

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia