Poslovni Dnevnik

Agram otvorio poslovnu zgradu u B. Luci

Širenje Centar zauzima 20.900 kvadrata, ima 11 nadzemnih i tri podzemne etaže sa 196 mjesta za parkiranje, te će klijentima omogućiti brže i jednostavn­ije obavljanje usluga

-

Grupa Agram u u Banjoj Luci otvorila je poslovni centar, zgrada na adresi Bulevar srpske vojske 17 zauzima 20.900 četvornih metara, ima 11 nadzemnih i tri podzemne etaže sa 196 mjesta za parkiranje, a klijentima će omogućiti brže i jednostavn­ije obavljanje niza usluga i time podići kvalitet života građana Banja Luke i regije, pišu Nezavisne novine. Davor Martinović, potpredsje­dnik koncerna Agram, rekao je da je ukupna vrijednost nove poslovne zgrada 55 milijuna KM (oko 220 mil. kuna).

“Od toga, samo su 16 posto krediti, ostala su sredstva investitor­a koncerna Agram. Naša poslovna politika je da naše poslovne centre grade lokalne tvrtke”, objasnio je Martinović, dodajući da otvaranje poslovnog centra predstavlj­a poslovni iskorak koncerna u RS i najavu novih investicij­a. Svečanosti su bili nazočni najra viši dužnosnici BiH, RS i grada Banja Luke, a dvojica među njima, Dragan Čović, hrvatski član Predsjedni­štva BiH, i Milorad Dodik, predsjedni­k RS, otvorili su poslovnu zgradu. Dodik je rekao da je Banja Luka dovoljno široka da prihvati nove poslovne aktivnosti.

Čović je istaknuo da se gradnjom ovog poslovnog centra poručuje da se u RS može živjeti, zarađivati i dogovarati dobri poslovi. “Posebno me raduje činjenica da ovaj koncern ima u planu nove investicij­e na četiri lokacije u RS”, kazao je Čović. “U Banjoj Luci zapošljava­mo stotinu radnika, ali broj će rasti”, rekao je Damir Zorić, predstavni­k koncerna.

 ?? PD ?? Nova poslovna zgrada vrijedna je oko 220 mil. kuna
PD Nova poslovna zgrada vrijedna je oko 220 mil. kuna

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia