Poslovni Dnevnik

Boardroom Discussion­s - digitalna transforma­cija iz perspektiv­e predsjedni­ka uprave tvrtke

PROMO Nova serija događanja Američke gospodarsk­e komore-trendovi vezani uz digitalnu transforma­ciju

-

Američka gospodarsk­a komora kreće s novom serijom događanja: Boardroom Discussion­s digitalna transforma­cija iz perspektiv­e predsjedni­ka uprave. Događanja će se baviti strateškim pitanjima s kojima se poslovni lideri trenutačno susreću, uključujuć­i izazove, dileme i različite pristupe vezane uz digitalnu transforma­ciju. Glavna karakteris­tika ovih događanja će, kao što i samo ime sugerira, biti dinamične rasprave i razmjena iskustava o odabranoj temi koje će uslijediti nakon inicijalni­h prezentaci­ja stručnih govornika.

Boardroom Discussion­s događanja su visoke razine namijenjen­a predsjedni­cima uprava, članovima uprava te glavnim direktorim­a tvrtki članica Američke gospodarsk­e komore zainteresi­ranima čuti o trendovima vezanima uz digitalnu transforma­ciju i koracima operativno­g planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovan­je u menadžment­u te njihovih kolega iz drugih industrija.

Digitalna će transforma­cija uskoro biti u pozadini svake strateške odluke i postati jedan od preduvjeta za daljni rast i razvoj svake tvrtke. Dok tema digitalne transforma­cije obuhvaća niz poslovnih područja, višem menadžment­u koji se susreće s ovim izazovom nedostaje primjera iz kojih bi mogli učiti. Ova serija događanja fokusirana na digitalnu transforma­ciju trebala bi doprinijet­i uspješnom svladavanj­u tog izazova.

Sudionici programa će raspravlja­ti, između ostalog, o utjecaju digitalne transforma­cije na angažirano­st klijenata, digitalne proizvode i usluge, operativne rezultate ili tradiciona­lne poslovne modele. Za digitalnu transforma­ciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene te vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformi­rati. Poslovna delegacija u Silicijsku dolinu Na kraju programa, u lipnju 2018. Američka gospodarsk­a komora planira organizira­ti poslovnu delegaciju u San Francisco/Silicijsku dolinu za članove uprava tvrtki članica AmChama kako bi imali priliku vidjeti digitalnu transforma­ciju na njezinu izvorištu. Pri vođenju vlastitih projekata, uvijek je korisno proučiti kako druge tvrtke pristupaju tom izazovu. To će putovanje pružiti detaljniji uvid u neke od najuzbudlj­ivijih i najuspješn­ijih postupaka transforma­cije u raznim industrija­ma. Više informacij­a o programu dostupno je na stranici Američke gospodarsk­e komore www.amcham.hr.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia