Poslovni Dnevnik

Pametnim senzorima do idealnih šparoga i jagoda

Festival tehnologij­e Tvrtka Bosch u Jastrebars­kom predstavil­a najnovija tehnološka dostignuća

-

UJastrebar­skom je pod nazivom FESTEH održan prvi Boschov festival tehnologij­e. Na njemu je Bosch prisutne upoznao s kompletnom ponudom u regiji te im prezentira­o nove poslovne mogućnosti koje nudi njihova suvremena tehnologij­a.

“Upravo je tehnologij­a glavni pokretač rasta i razvoja naše kompanije, ona je naš zajednički posao, naša strast i ono što nas obilježava već više od 130 godina”, kazala je u pozdravnom obraćanju Mirsada Kudrić, direktoric­a tvrtke Bosch za Hrvatsku i Sloveniju.

U sklopu FESTEHa prezentaci­ju svojih pametnih rješenja i najnovijih postignuća predstavil­o je svih šest odjela iz Boscha Hrvatska. Tako je odjel električni­h alata na zanimljiv način predstavio razliku između običnih i suvremenih Bosch alata tehnologij­e 21. stoljeća. Odjel toplinske tehnike predstavio je najsuvreme­nije aplikacije u sustavu pametne kuće. Odjel industrijs­ke tehnologij­e pojasnio je značaj Bosch rješenja, a autooprema je prezentira­la aplikaciju budućnosti i način na koji ćemo automobile koristiti bez ključeva, dok će se automobili sami parkirati. Odjel sigurnosni­h sustava pokazao je kako se Bosch sustavi ne mogu hakirati i kako ih je nemoguće premostiti što je na licu mjesta demonstrir­ano sprečavanj­em krađe dijamanta. Na kraju je odjel pametnih rješenja po prvi put predstavio nova pametna rješenja u poljoprivr­edi, gdje se putem pametnih senzora dolazi do kvalitetni­h i većih uroda, poput idealOdrža­ne nih šparoga i jagoda.

 ?? PD ?? su brojne prezentaci­je
PD su brojne prezentaci­je

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia