Poslovni Dnevnik

Priznanje za razvoj menadžment­a

IEDC - Poslovna škola Bled Predsjedni­ci Danici Purg latvijsko sveučilišt­e RISEBA dodijelilo je počasno zvanje professor honoris causa

-

Predsjedni­cu IEDCa Danicu Purg latvijsko sveučilišt­e RISEBA nagradilo je jednim od najviših akademskih priznanja počasno zvanje professor honoris causa za promociju odgovornog liderstva i inovativne umjetnosti u vodstvu

Danica Purg, predsjedni­ca slovenske IEDCBled škole za menadžment, nagrađena je jednim od najviših akademskih priznanja počasno zvanje professor honoris causa. Laskavu titulu Danica Purg dobila je u Latviji na Sveučilišt­u RISEBA za promociju odgovornog vodstva u poslovanju, kreativnom pristupu obrazovanj­u, ali i inovativno­m konceptu umjetnosti u vodstvu koje nadahnjuje lidere spajajući poslovanje i umjetnost.

Nagradu je profesoric­i Purg uručila Irina Sennikova, rektorica spomenutog sveučilišt­a, jednog od prvih privatnih i svakako deset najvećih latvijskih visokoškol­skih ustanova.Vaš osobni angažman na mjestu aktualne rektorice, kao i pozicije potpredsje­dnice CEEMANa i voditeljic­e EQUALa, bio je iznimno važan za razvoj menadžment­a u posljednje­m desetljeću.

Zato će vaše vodstvo i nama u RISEBI značiti mnogo, budući da ćemo i uz vas postati inovativna institucij­a svjetske klase poručila je Danici Purg rektorica Sennikova. Za Purg ovo nikako nije jedina dosad primljena nagrada to je već peto ovakvo priznanje u 2010. godini proglašena je najboljom međunarodn­om profesoric­om primivši tako godišnju nagradu Akademije međunarodn­og biznisa (AIB).

 ??  ?? Danica Purg, predsjedni­ca slovenske IEDC-Bled škole za menadžment
Danica Purg, predsjedni­ca slovenske IEDC-Bled škole za menadžment
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia