Poslovni Dnevnik

Želimo da se i naši zaposlenic­i i naši kupci osjećaju sigurnima

Nekoliko desetljeća dugo partnerstv­o s osiguravaj­ućom kućom Croatia osiguranje

-

Originalno vukovarska tvrtka OPEL Autowill koja je kao obiteljski biznis s radom započela prije 40-ak godina, danas posluje u Zagrebu, Vinkovcima, Vukovaru, Slavonskom Brodu, Puli i Poreču. Imajući na umu sigurnost tolike imovine, kao i velikog broja zaposlenik­a, mahom stručnjaka s područja dijagnosti­ke, mehanike, elektronik­e, autolimari­je te autolakirn­ice, ne čudi da su i oni jedni od klijenata koji su Croatia osiguranju ukazali svoje povjerenje kada govorimo o zaštiti od različitih vrsta štete. “Vjerni smo korisnici polica osiguranja CroaŽelimo tia osiguranja od 1970. godine naovamo i kod njih nam je osigurana cjelokupna imovina Autowilla. Također smo, u sklopu naše tvrtke, suradnici s Croatia osiguranje­m za zastupanje u osiguranju što našim korisnicim­a omogućava dostupnost svih vrsta osiguranja”, istaknuo je direktor postprodaj­e Autowilla Igor Somek. Kaže i da smatraju kako je osiguranje vlastite, ali imovine njihovi korisnika veoma važan čimbenik i preduvjet za uspješno poslovanje.

“U pozadini toga nalazi se vrlo jednostava­n razlog, a to je da se želimo osjećati sigurno kada svoju imovinu dajemo nekome u ruke. Govorimo, dakako, o povjerenju koje se gradi godinama i uzajamno. Vremena kao i vremenske (ne)prilike poprilično su nepredvidi­ve, no želimo barem imati mogućnost upravljati posljedica­ma, ako već ne možemo samim događajima”, dodao je Somek.

Naime, kako smo i sami svjesni, naši životi i imovina svakodnevn­o su ugroženi faktorima na koje najčešće ne možemo utjecati – bilo da se radi o vremenskim nepogodama, nezgodama s ljudskim faktorom ili onima izazvanima dotrajaloš­ću infrastruk­ture. U svemu tome najvažnije je ipak zaštiti ljudske živote, a sve se ostala imovina može vrlo brzo nadoknadit­i kada postoje partneri kao što je Croatia osiguranje.

 ??  ??
 ?? PD ?? Direktor postprodaj­e Autowilla Igor Somek
PD Direktor postprodaj­e Autowilla Igor Somek

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia