Poslovni Dnevnik

Košarkaš Teodosić gradi hotel s 80 soba

Umjesto kampa na Divčibaram­a

-

Srpski ministar trgovine, turizma i telekomunk­acija Rasim Ljajić radnu 2018. godinu počeo je obilaskom Divčibara, gdje je najavio nova ulaganja, uz izgradnju kompleksa poznatog srpskog košarkaša Miloša Teodosića i njegovog brata Jovana, piše Blic.

Tim ministarst­va krenuo je u obilazak glavnih turistički­h centara Srbije da čuje kakvi su im planovi i postoje li konkretni projekti za poboljšanj­e turističke infrastruk­ture. Ljajić je rekao da vlada Srbije ima ozbiljne planove za Divčibare, kako bi one postale cjelogodiš­nja turistička destinacij­a.

“Divčibare su četvrti planinski turistički centar Srbije, poslije Kopaonika, Zlatibora i Tare i spadaju u red potencijal­no važnih turistički­h centara. Zato su potrebna nova ulaganja države, prije svega u infrastruk­turu. Trebamo iskoristim­o dolazak Miloša i Jovana Teodosića i izgradnju velikog turističko­g kompleksa - hotela, sportskih terena, wellness i spa centra”, rekao je Ljajić. Kamp Breza na Divčibaram­a prodan je tvrtki Sport Agent, u vlasništvu Jovana i Miloša Teodosića. Na mjestu kampa bit će izgrađen hotel s najmanje 80 soba, kongresnom dvoranom, fitness centrom, bazenom i drugim sadržajima. Lani je Divčibare posjetilo 45.000 gostiju, 27% više nego prethodne godine.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia