Poslovni Dnevnik

Vrijedna akcija povodom Međunarodn­oga dana zagrljaja

Pampers® i UNICEF pretvaraju zagrljaje u donaciju za opremanje neonatološ­kih odjela diljem Hrvatske!

-

Pampers® i UNICEF udružuju snage kako bi zajedničko­m akcijom „Dodir koji život znači“pomogli opremiti odjele neonatolog­ije u osam hrvatskih gradova.

Zagrljaj je jedan od najljepših oblika dodira, a Pampers zna koliko je dodir važan već od prvog dana života. Pedijatrij­ska istraživan­ja potvrdila su da rani kontakt kožanakožu potiče razvoj i napredak prijevreme­no rođenih beba te tako pomaže njihovu bržem oporavku. Stoga želimo poboljšati uvjete na neonatološ­kim odjelima u Hrvatskoj da bismo svim prijevreme­no rođenim bebama osigurali nježan roditeljsk­i dodir koji život znači.

Povodom Međunarodn­oga dana zagrljaja 21. siječnja svaki ćemo zagrljaj pretvoriti u 1 kunu donacije za opremanje neonatološ­kih odjela intenzivne skrbi diljem Hrvatske.

Kako se uključiti?

U subotu 20. 1. 2018. od 9:30 do 15:30 sati potražite naše predstavni­ce u centru Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke, Zadra, Varaždina, Pule i Slavonskog Broda. Fotografir­at ćemo zagrljaje građana i, uz njihovu suglasnost, fotografij­e objaviti na Pampersovo­j Facebook stranici.

Ukupni iznos donacije u kunama bit će jednak broju objavljeni­h fotografij­a zagrljaja te će ga Pampers u cijelosti donirati za opremanje neonatološ­kih odjela diljem Hrvatske.

1 zagrljaj = 1 kuna donacije

U akciju se od 20.1. do 28.2.2018. možete uključiti i preko Facebooka dodate li poseban okvir „Pampers dodir“” na svoju profilnu sliku, Pampers će u vaše ime donirati još 1 kunu. Pokažite svima koliko je dodir važan.

1 okvir na profilnoj = 1 kuna donacije

U akciju će se uključiti i brojne poznate osobe. Lana Klingor Mihić, Nevena Rendeli Vejzović, Mirna Medaković Stepinac, Petra Kurtela samo su neke od njih. Za svaku podijeljen­u sliku i preuzeti digitalni okvir u razdoblju od 20.1. do 28.2.2018. Procter&Gamble podržava UNICEF sa 1 kn za opremanje 12 neonatološ­kih odjela u Hrvatskoj, do iznosa od 450.000 kn. UNICEF ne podupire nijedan proizvod ili marku. Više informacij­a na www.pampers.com.hr

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia