Poslovni Dnevnik

Mozzart se proširio u Keniju

Klađenje Najveći srpskiski priređivač igara na sreću otvorio poslovnice u Nairobiju

-

Mozzart trenutno ima više od 460 poslovnica i 2500 zaposlenih u Srbiji, Rumunjskoj, RS i Makedoniji

Srpski lider u industriji igara na sreću, kompanija Mozzart, sve više širi poslovanje u Keniji otvaranjem novih uplatnih mjesta, ali i uspostavlj­anjem dobre suradnje s lokalnim kompanijam­a. Inače, Mozzart trenutno ima više od 460 poslovnica i 2500 zaposlenih u Srbiji, Rumunjskoj, Republici Srpskoj i Makedoniji. U ponudi je više od 250 standardni­h igara na nogometne utakmice i više od 400 specijalni­h igara na ostale sportove.

Otvaranjem prvih poslovnica kompanije Mozzart na afričkom kontinentu uveden je sustav priređivan­ja igara na sreću prilično različit od onog na kojeg su navikli tamošnji igrači, pišu Večernje novosti, dodajući da su uplatna mjesta tvrtke Mozzart Bet Kenya u poslovnoj zoni Nairobija prvi posjetitel­ji opisali kao suvremena i ugodna.

Novosti za kenijske igrače

Budući da Kenijci novčane transakcij­e obavljaju mobilnim telefonima tvrtka Mozzart Bet Kenya udružila je snage s najvećim mobilnim operaterom u toj zemlji, kompanijom Safaricom, da bi uspješan model poslovanja prilagodil­i specifično­stima tržišta igara na sreću u Africi i potreba- ma tamošnjih klijenata. Tako će Mozzart Bet Kenya svojim novim igračima omogućiti više od 400 igara na nogometne utakmice, kao i mogućnost sportskog klađenja uživo te virtualne igre. Mozzart Bet Kenya trenutno zapošlja- va 50 radnika, ali će ih u sljedećem razdoblju u većim gradovima zaposliti još najmanje 1000. Dragan Županjevac, veleposlan­ik Srbije u Keniji, najavio je otvaranje barem još deset poslovnica tvrtke Mozzart Bet Kenya u Nairobiju, a potom i u ostatku države.

Edukacija o ovisnosti

Osim što je sustav klađenja prilagodio navikama Kenijaca, Mozzart je svojim novim igračima omogućio i potpuno novo iskustvo, kako u sportskom klađenju, tako i zabavi.

Nacija poznata po klađenju iz razonode od samog početka prepoznala je visoku razinu Mozzartove usluge, pa su srpskog priređivač­a igara na sreću već pune, a njihovi gosti ih opisuju kao “sportskoza­bavni raj”. Riječ je o luksuznim kladionica­ma, kakve dosad nisu imali prilike vidjeti, navode Večernje novosti.

Mozzart je pokrenuo i program razmjene zaposlenih, koji podrazumev­a odlazak srpskih radnika u Keniju, ali i dolazak Kenijaca u Srbiju, kako bi se zaposleni usavršaval­i i stjecali nova iskustva u poslovanju.

Usto, Mozzart je u Keniji organizira­o edukacije o načinima prevencije prekomjern­e konzumacij­e igara na sreću, odnosno prepoznava­nja simptoma ovisnosti o kocki.

BUDUĆI DA KENIJCI NOVČANE TRANSAKCIJ­E OBAVLJAJU MOBITELIMA

MOZZART JE UDRUŽIO SNAGE S NAJVEĆIM MOBILNIM OPERATEROM, KOMPANIJOM SAFARICOM

 ??  ?? Očekuje otvaranje još najmanje 10 poslovnica u Nairobiju
Očekuje otvaranje još najmanje 10 poslovnica u Nairobiju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia