Poslovni Dnevnik

Znanjem iz Elite Cluba kreću na nova tržišta

Uspjeh Tokića Malo je domaćih tvrtki koje su uspjele zadovoljit­i stroga pravila Londonske burze i dobiti prestižni Elite certifikat

- SADRŽAJ OMOGUĆIO TOKIĆ

Sve uspješne kompanije osvješćuju važnost intelektua­lnog kapitala i pokreću neprestana ulaganja u znanja i unapređiva­nje vještina svojih zaposlenik­a. Više od 800 tvrtki iz svijeta dobilo je mogućnost sudjelovan­ja u Elite programu čija zajednica trenutno broji 150 savjetnika i 90 investitor­a koji svojim znanjima nastoje pomoći brzorastuć­im tvrtkama kako bi podigle ljestvicu poslovanja. Razmjena znanja osovina je programa, a osim o načinima financiran­ja i suradnji s investitor­ima, polaznici programa imaju mogućnost povezivanj­a s rastućim tvrtkama kako bi razmijenil­i ideje, ali i prepoznali zajedničke poslovne prilike.

Elite djeluje u neposredno­j vezi s tržištem, pa tako nastoji s polaznicim­a razmijenit­i znanja potrebna za daljni rast na tržištima na kojima posluju, a to uključuje obrazovanj­e, savjetovan­je, osposoblja­vanje i edukaciju, a kroz jedinstven­u online platformu i dodir s europskom financijsk­om i savjetodav­nom zajednicom.Elite program kao inovativan način razmjene znanja između kompanija postoji od 2012., no rijetki su zadovoljil­i stroga pravila Londonske burze i postali polaznikom.

Posljednja kompanija iz Hrvatske koja se može pohvaliti posjedovan­jem Elite certifikat­a je vodeći trgovac autodijelo­va u Hrvatskoj, tvrtka Tokić d.o.o.. “Sudjelovan­je u Elite Growth programu je podiglo ljestvicu našeg poslovanja. Svjesni smo da uspješno poslujemo, a s članstvom u Elite Clubu dobivamo nova znanja od tvrtki koje također uspješno posluju.

Ovo je i odlična prilika za naš tim menadžera koji imaju priliku surađivati s financijsk­om i investicij­skom zajednicom. Elite Growth program je našoj tvrtki omogućio rast kredibilit­eta kod ljudi koji dosad nisu bili upoznati s našim poslovanje­m”, zaključuje Ivan Gadže, predsjedni­k Uprave tvrtke Tokić d.o.o.

 ??  ?? Ivan Gadže, predsjedni­k Uprave tvrtke Tokić
Ivan Gadže, predsjedni­k Uprave tvrtke Tokić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia