Poslovni Dnevnik

Zatvoreno više od 200 Handy trgovina u Srbiji

Kraj Lanac tehničkim proizvodim­a naglo prestao s radom

-

Poznati lanac trgovina tehnikom i mobilnim telefonim Handy zatvoren je preko noći, svjedoči za B92 jedan od radnika. Zaposleni, koji je želio ostati anoniman, kaže za B92 da je tvrtka Handy zatvorena i da su vi koji su u njoj radili postali tehnološki višak.

“Sve poslovnice su zatvorene u jednom danu, ništa nam nisu rekli je li tvrtka bankrotira­la, otišla u stečaj”, naveo je izvor B92. Prema njegovim riječima, ništa nije slutilo da će svi radnici preko noći ostati bez posla. “Bilo je neko povlačenje robe, ali svi smo mislili da je riječ o reorganiza­ciji, a ono što je još šokantnije”, kaže, “što smo to da više ne radimo i da se stavlja brava na više od 200 poslovnica, doznali putem maila”.

“Samo je stigao mail da se sve poslovnice zatvaraju, svi su razočarani”, rekao je radnik, dodajući da su plaće bile redovite, da je poslovanje bilo normalno i da nisu mo- gli ni naslutiti da se tako nešto može dogoditi.

Za jedan dan je zatvoreno oko 200 do 210 trgovina, u svakoj ima najmanje dvoje radnika i svi su oni ostali bez posla.

Handy je imao trgovine po cijeloj Srbiji, a u Beogradu su imali oko 70 prodajnih mjesta. B92 je pokušao stupiti u kontakt s kompanijom Handy, ali su telefoni ili isključeni ili se na njih nitko nije javio.

 ?? PD ?? Samo u Beogradu Handy je imao oko 70 prodajnih mjesta
PD Samo u Beogradu Handy je imao oko 70 prodajnih mjesta

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia