Poslovni Dnevnik

Sky Cola s likovima iz Justice League

-

Kompanija Sarajevski kiseljak, dio Agrokora, potpisala je ugovor o suradnji s poznatom produkcijs­kom kućom Warner Bros. Consumer Products Division.

Početak suradnje znači nova ugodna iznenađenj­a za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevsko­g kiseljaka i filmskih hitova Warner Brosa, navodi novinska agencija Fena.

Ovo je značajan korak za jednu BiH kompaniju koja je od navedenog studija prepoznata kao regionalni partner.

“Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstariji­h i najvećih hollywoods­kih studija, potpisali ugovor i ostvarili suradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etablirani­m BiH brendom. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijet­i našem zajedničko­m cilju i nastupu na tržištima regije”, rekao je direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevsko­g kiseljaka Davor Čičić.

U sljedećem razdoblju će, kao rezultat udruživanj­a snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitirano­j ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunac­i Justice League.

 ?? PD ?? Superjunac­i na limitirano­j ediciju Sky Cole
PD Superjunac­i na limitirano­j ediciju Sky Cole

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia