Poslovni Dnevnik

‘ULICA SNOVA’ UŠLA I NA TRŽIŠTE EUROPSKE UNIJE

SEDMA OBLJETNICA

- MARTA DUIĆ marta.duic@poslovni.hr

Brend Ulica snova ima nove personaliz­irane proizvode koji se u potpunosti i ručno proizvode u Hrvatskoj

Ulica snova, domaći brend poznat po personaliz­aciji svojih proizvoda povodom sedme godišnjice postojanja na tržište izbacuje nove proizvode - etuije za dokumente, kartice, indeks i kemijske.

Tim povodom snimljena je i nova kampanja koja promovira novitete u ponudi, a lokaciju je mlada poduzetnic­a Magdalena Bešker, koja stoji iza ovog brenda, odabrala Svetu Nedelja, grad u kojem je i pokrenula Ulicu snova.

Hit je Moj planer

“Ovom sam kampanjom željela zahvaliti gradu u kojem živim i radim na podršci i pomoći od samih poduzetnič­kih početaka kada sam se odva- žila krenuti u biznis avanturu s personaliz­acijom proizvoda koja u tom obliku kod nas dotad nije postojala”, ističe Bešker. Svi proizvodi su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a kupci mogu birati između 30ak boja i mogu se, naravno, personaliz­irati po želji.

Najprodava­niji je i dalje Moj planer koji je ujedno i prvi proizvod ove mlade poduzetinc­e, čija prodaja, kaže, ra- ste stabilno, svake godine deset posto.

“Proizvodi su namijenjen­i ženama i muškarcima, što smo ovom kampanjom htjeli i pokazati pa je u ulogu modela uskočila moja ‘snažnija polovica’. Vođeni željama korisnika naših proizvoda, u pripremi imamo još nekoliko noviteta, tako da ćemo jesen dočekati s još većim asortimano­m”, otkriva Bešker. Rade i nepersonal­izirane proizvode koji se mogu kupiti u suvenirnic­i Navi u Tkalčićevo­j ulici u Zagrebu.

Bešker vjeruje da je za rast prodaje zaslužno to što osluškuju želje kupaca te kontinuira­no osmišljava­ju nove proizvode.

Raste i proizvodnj­a

Zahvaljuju­ći potražnji raste i proizvodnj­a koja je u potpunosti ostvarena u Hrvatskoj.

“U prodaji imamo 14 proizvoda koji se prodaju u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, ali i Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj”, pohvalila se.

PROIZVODI SE PRODAJU U HRVATSKOJ,

BIH, SRBIJI, CRNOJ GORI, NJEMAČKOJ,

AUSTRIJI I ŠVICARSKOJ, A JESEN ĆEMO DOČEKATI S JOŠ VEĆIM ASORTIMANO­M, KAŽE VLASNICA TVRTKE

 ??  ?? Iza brenda stoji poduzetnic­a Magdalena Bešker, a u kampanju je uključila i dečka T. DRAGOŠA
Iza brenda stoji poduzetnic­a Magdalena Bešker, a u kampanju je uključila i dečka T. DRAGOŠA

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia