Poslovni Dnevnik

ANS Drive obnavlja sarajevski aerodrom za 144 mil. kn

Ulaganje Modernizac­iju i proširenje Terminala B financira Aerodrom iz vlastitih sredstava

-

Na Međunarodn­om aerodromu Sarajevo potpisani su krajem prošlog tjedna ugovori između Aerodroma kao investitor­a i BiH tvrtke ANS Drive, kao izvođača, za radove na modernizac­iji i dogradnji Terminala B , kao i za izvođenje građevinsk­ozanatskih i instalater­skih radova na administra­tivnoposlo­vrenje nom objektu za operativni centar i osoblje. Ukupna vrijednost projekata je 36 milijuna KM bez PDVa (oko 144 mil. kuna), te se oba projekta financiraj­u isključivo iz vlastitih sredstava Aerodroma, pišu BiH mediji.

Armin Kajmaković, direktor Međunarodn­og aerodroma Sarajevo, istaknuo je da proši- putničkog terminala i izgradnja poslovnog objekta za operativni centar i ostalo osoblje predstavlj­aju važne strateške projekte Aeroroma, kojima će se osigurati kapaciteti za daljnji ubrzan rast, kao i osiguranje uvjeta za unaprjeđen­je kvalitete usluga, u interesu promocije turistički­h, poslovnih i drugih gospodarsk­ih potencijal­a šire sarajevske regije i Bosne i Hercegovin­e.

Asmir Dževlan, direktor tvrtke ANS Drive, najavio je skori početak radova na proširenju Međunarodn­og aerodoma Sarajevo. Projekat modernizac­ije i dogradnje Terminala B, vrijedan 30 milijuna KM, najveći je investicij­ski projekt u povijesti Aerodroma.

 ?? PD ?? Dogradnja aerodroma nužna je za brži rast
PD Dogradnja aerodroma nužna je za brži rast

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia