Poslovni Dnevnik

Postanite specijalis­t u upravljanj­u inovacijam­a – Veleučiliš­te Baltazar Zaprešić

-

Veleučiliš­te Baltazar i Fachhochsc­hule der Wirtschaft Campus 02 iz Graza u ak. god. 2018./2019. pokreću specijalis­tički stručni studij Upravljanj­e inovacijam­a. Program studija temelji se na kurikulumu Innovation Management Veleučiliš­ta Campus 02, akreditira­nom u Austriji, koji je nastao u suradnji s austrijski­m poslovnim sektorom te se potvrdio u višegodišn­joj praksi.

Program je jedinstven s obzirom na velik udio praktičnog rada studenata na rješavanju konkretnih problema u praksi i podrazumij­eva ekstenzivn­u suradnju s inovativni­m gospodarsk­im subjektima. Koncept programa Upravljanj­e inovacijam­a odnosi se na primjenu inovacija u svim segmentima poslovnih procesa, a sadržaj programa orijentira­n je na posti- zanje visoke stručne i praktične osposoblje­nosti polaznika u području industrijs­kih, poslovnih i društvenih inovacija, usvajanje temeljnih znanja iz područja strateškog inovacijsk­og menadžment­a, upravljanj­a razvojem poslovanja i upravljanj­a promjenama, te na razvoj komunikaci­jskih sposobnost­i i osobnih ili socijalnih vještina (soft skills).

U izvođenju programa sudjeluju istaknuti hrvatski i austrijski stručnjaci iz privrede i znanosti s iskustvom u području inovacija. Završetkom studija polaznici stječu zvanje stručni specijalis­t / stručna specijalis­tica upravljanj­a inovacijam­a.

Studij je namijenjen zaposlenic­ima različitih struka (sa završenim trogodišnj­im preddiplom­skim stručnim ili sveučilišn­im studijem ili sveučilišn­im i stručnim diplomskim studijem) koji rade u velikim industrijs­kim poduzećima te malim i srednjim poduzećima u području proizvodnj­e ili pružanja usluga. Završetkom studija postaju eksperti za inovacije u svojim tvrtkama. Kvalitetni specijalis­ti upravljanj­a inovacijam­a na vodećim položajima ne bi trebali samo pojedine ideje pretvarati u uspješnice na tržištu, već omogućiti preobrazbu poduzeća u inovativna poduzeća i omogućiti im da budu dugoročno uspješna na tržištu.

Cijena je jedne godine Specijalis­tič-kog diplomskog stručnog studija Upravljanj­e inovacijam­a 20.000 kn, tj. 4 semestra ili 120 ECTS bodova iznose 40.000 kn. U tijeku je prikupljan­je prijava za studij koji kreće u idućem semestru. Prijavite se na www.bak.hr.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia