Poslovni Dnevnik

Učenje stranog jezika nikad nije bilo tako jednostavn­o i brzo

Cijeli se program odvija putem interneta što znači da sami određujete vrijeme koje ćete posvetiti učenju!

-

Program učenja jezika na hr.elearn.eu dostupan je svima, a pomaže vam da u kratkom roku i na stručan način savladate novi jezik. Ovakav pristup učenju idealan je za sve, neovisno o tome jeste li učenik, student, zaposlena osoba ili umirovljen­ik.

Uz pravilno vodstvo svi možete, s jednakim uspjehom, savladati znanje novog jezika. Cijeli se program od- vija putem interneta što znači da sami određujete vrijeme koje ćete posvetiti učenju!

Gradivo su pripremili stručnjaci za engleski, njemački i talijanski jezik, a sam je program sastavljen tako da odgovara svima, čak i onima koji misle da im učenje jezika ne leži. Ovakva metoda učenja znatno je povoljnija, efikasnija i brža od klasičnih škola stranih jezika u kojima se gradivo obrađuje na uvijek isti način. Na raspolagan­ju vam tako stoje 3 različita paketa uz koja ćete na kreativan način u kratkom roku savladati novi jezik. Jednom kada prođete program na hr.elearn.eu moći ćete opušteno uživati u putovanjim­a znajući da ne morate brinuti o jezičnim barijerama. Vaše novostečen­o znanje bit će vam prednost i na tržištu rada. Za razliku od klasičnih škola stranih jezika, tečajevi dostupni na hr.elearn.eu sadrže upute i izgovore izvornih govornika. Takav princip učenja ubrzat će i olakšati usvajanje novog gradiva. Dakle, ukoliko ne želite ulagati u skupe škole stranih jezika, na stranici hr.elearn.eu za samo 80 kn mjesečno za sva 4 stupnja možete naučiti strani jezik u onom vremenu koje odgovara baš vama!

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia