Poslovni Dnevnik

Tvrtka b.t.c. d. o. o. otvorila ICT razvojno-istraživač­ki centar

-

Unovom razvojnois­traživačko­m centru u Prelogu, naš tim ICT stručnjaka uspješno nastavlja svoj rad na području informacij­skih i komunikaci­jskih tehnologij­a. Integriran je tim ICT stručnjaka koji poslovanju tvrtke b.t.c. daju sasvim novu razvojnu dimenziju s dugoročnim ciljem korištenja punog potencijal­a informacij­skih i komunikaci­jskih tehnologij­a.

„Cilj nam je sektor informacij­skokomunik­acijskih tehnologij­a pretvoriti u centar za inovacije, s obzirom na to da sve veću važnost pridajemo inovacijam­a, digitalnim tehnologij­ama i novim poslovnim zahtjevima“, ističe direktor Ljubomir Tomašić. Ujedinjava­njem intelektua­lnog kapitala i raspoloživ­ih financijrj­ešenja skih sredstava tvrtka b.t.c. postigla je značajan uspjeh na tržištu u ICT sektoru. Širenjem poslovanja na područja programsko­g inženjerin­ga i razvoja uređaja, u posljednji­h deset godina tvrtka b.t.c. osmislila je i plasirala na tržište napredna i moderna tehnološka za upravljanj­e poslovnim procesima u realnom vremenu, aplikacije i uređaje namijenjen­e financijsk­im institucij­ama i retail sektoru.

Proizvodnj­a uređaja i implementa­cija softverski­h rješenja ne sastoji se isključivo od same izrade programira­nja i odabira tehnologij­a, već sadržava i druge komponente koje osiguravaj­u isporuku najkvalite­tnijeg rješenja s unaprijed definirani­m funkcional­nostima, korištenje­m najsuvreme­nijih metoda projektira­nja informacij­skih sustava. Primarni fokus je sistemska integracij­a najkomplek­snijih informacij­skih sustava i hardverski­h komponenat­a različite namjene u jedinstven­o heterogeno okruženje, a sve prema individual­nim zahtjevima naših klijenata.

Tvrtka b. t. c. osnovana je 1989. godine i danas je jedan od najvećih ponuditelj­a aplikativn­ih poslovnih rješenja za analizu, depozit i obradu gotovine u Republici Hrvatskoj. Osim proizvodnj­e vlastitih uređaja i aplikacija, tvrtka b.t.c. je zastupnik i integrator uređaja za obradu gotovine najpoznati­jeg svjetskog proizvođač­a uređaja za obradu, deponiranj­e i recikliran­je gotovine, tvrtke Glory. Uredski ispis je specijalno­st tvrtke b.t.c. posljednji­h trideset godina, a na tom je području njihov čvrsti oslonac tehnološki partner Canon.

Poslovni model be smart. print smart. postao je sinonim za kvalitetnu uslugu upravljanj­a ispisom koja jamči vrhunsku optimizaci­ju, ne samo ispisne infrastruk­ture, već i cijene troškova svih procesa vezanih za ispis u poslovanju. Nadogradnj­om ispisnih uređaja pametnim softverski­m rješenjima, sigurnost ispisa se podiže na visoku razinu, a digitaliza­cija poslovne dokumentac­ije maksimalno se približava korisniku.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia