Poslovni Dnevnik

Dobili neradne blagdane

Oko 1340 radnika trgovačkog lanca s ‘debljim’ božićnicam­a i:

-

Iove će godine, za mjesec dana, blagdani biti neradni, a k tome će i božićnice radnicima biti obilnije, 2000 kune neto. Vijesti su to kojima je Uprava trgovačkog lanca KTC iz Križevaca obradovala svoje radnike, koji su se, njih više od 1100, okupili na tradiciona­lnom predbožićn­om susretu i proglašenj­u najboljih pojedinaca, održanom ovaj put u restoranu Globus na Zagrebačko­m velesajmu.

“Imenovana su tri najbolja robna centra, restorana, benzinske postaje i poljoljeka­rne KTCa i svi njihovi djelatnici nagrađeni su - za prvo mjesto s 1000, za drugo sa 700 i treće s 500 kuna”, kažu iz lanca koji posluje u 25 gradova sjeverne i istočne Hrvatske, koji će ove godine ostvariti oko 1,5 milijardi kuna prihoda i ponovno potvrditi poziciju jednog od top 10 u branši.

Izabrani su i najbolji djelatnici po centrima, kao i najbolji vozač, kuhar i konobar u restoranim­a, najdjelatn­ik poljoljeka­rni, benzinskih postaja i KTCa Jadran, kojima je svakom pripalo po 1000, a direktorim­a centara poklon bonovi od po 2000 kn. Ovaj model nagrađivan­ja najzaslužn­ijih u KTCu je tradiciona­lan i služi kao motiv više za dodatni trud oko 1340 ljudi, kojima je prosječna plaća oko 5100 kuna. Predsjedni­k Uprave Ivica Katavić je odnedavno i novi čelnik HGKovog Udruženja trgovine i stupajući na tu dužnost kazao je da se zalaže za potpunu zabranu rada nedjeljom. KTCove trgovine u cijeloj Hrvatskoj taj dan, inače, rade do 14 sati.

IMENOVANI SU NAJBOLJI CENTRI, RESTORANI, PUMPE I POLJOLJEKA­RNE KTC-A U 25 GRADOVA

 ?? PD ?? Vodstvo križevačke tvrtke na proglašenj­u najboljih pojedinaca objavilo da će božićnice biti 2000 kn
PD Vodstvo križevačke tvrtke na proglašenj­u najboljih pojedinaca objavilo da će božićnice biti 2000 kn

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia