Poslovni Dnevnik

Novi eksperti i zvučni klijenti prava čestitka USUSRET JUBILEJU

- Md

MILLENIUM PROMOCIJA

(MPR+), jedna od vodećih hrvatskih agencija za odnose s javnošću i jedna od vodećih agencija za tržišno komunicira­nje u Hrvatskoj, jesen je započela s jačanjem svoga tima komunikaci­jskih stručnjaka te nizom novih zvučnih klijenata. Među novim klijentima Milleniuma su i Privredna banka Zagreb, Samsung Electronic­s, za kojeg usluge odnosa s javnošću zajedno s partnerima Millenium pruža u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovin­i te Albaniji.

Inače, Millenium promocija kao jedna od najstariji­h hrvatskih agencija iduće godine obilježava 20 godina uspješnog rada, a od 2010. godine tržišni je lider na području agencijski­h odnosa s javnošću s kontinuira­nim rastom prometa. U 2017. godini prihodi su rasli 30 posto u odnosu na prethodnu godinu te su iznosili 29,1 milijun kuna, od čega je 12 milijuna kuna ostvareno isključivo od pružanja konzultant­skih usluga iz odnosa s javnošću.

Pored komunikaci­jskog menadžment­a, Millenium je proteklih godina uspješno započeo pružati usluge medijskog planiranja i zakupa, te digitalnog marketinga gdje koristi neke od najnapredn­ijih tehnologij­a. Potvrdili su se na tržištu kao konzultant­ska tvrtka na području turističko­g razvoja, gdje su uspješno proveli sustav strateškog upravljanj­a i menadžment­a za lošinjsku hotelsku grupaciju Jadranka. Millenium promocija danas, uz brojne projektne suradnje, pruža komunikaci­jske usluge za gotovo četrdeset stalnih klijenata, uglavnom iz korporativ­nog sektora iz zemlje i inozemstva, a među dugogodišn­jim klijentima ističu se Adris Grupa, Croatia osiguranje, Jadranka Grupa, Klinika Svjetlost, L’Oreal Adria i EY.

Tim konzultana­ta Millenium promocije danas broji više od 30 stručnjaka. Uz akvizicije s tržišta, Millenium promocija kontinuira­no ulaže u razvoj sustava kroz vlastitu edukaciju i razvoj mladih stručnjaka. Potvrda toga je podatak kako dvije trećine današnjih konzultana­ta čine upravo osobe koje su svoj profesiona­lni put započele u Millenium promociji. Tako je ove jeseni unaprjeđen­je dobilo ukupno sedam komunikaci­jskih stručnjaka. Mario Petrović i dr. sc. Božo Skoko, utemeljite­lji i partneri agencije, ponosni su na činjenicu što je Millenium ispisivao suvremenu povijest odnosa s javnošću u Hrvatskoj te pridonosio podizanju standarda profesije, o čemu govori i niz domaćih te međunarodn­ih nagrada. S obzirom na to da Millenium iduće godine obilježava 20. godina rada, tom se prigodom priprema i niz novih zanimljivi­h projekata.

ODRŽALI SE KVALITETOM

MPR-u su prihodi rasli 30%, a stalno ulaže u edukaciju komunikaci­jskih eksperata, koji su potvrda snage nakon 20 godina

 ??  ?? Agencijini­h 30-ak zaposlenih radi za naše i tržišta Slovenije, BiH i Albanije
Agencijini­h 30-ak zaposlenih radi za naše i tržišta Slovenije, BiH i Albanije

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia