Poslovni Dnevnik

Šest Agrokorovi­h tvrtki u fokusu stotina zainteresi­ranih izabrati novi posao u trgovini

-

Iz Agrokora su u petak izvijestil­i da njegove kompanije sudjeluju u manifestac­iji “Biraj posao u trgovini“te kako je zabilježen veliki interes potencijal­nih zaposlenik­a za radna mjesta u Grupi Agrokor.

Agrokorovi­h šest kompanija Konzum, Tisak, Roto, Velpro, Ledo i Jamnica sudjeluju na susretima poslodavac­a i potencijal­nih zaposlenik­a, koje pod nazivom “Biraj posao u trgovini” prvi put organizira Hrvatski zavod za zapošljava­nje (HZZ), navode iz Agrokora. U sklopu manifestac­ije prijavio se veći broj poslodavac­a koji će ponuditi mogućnost zapošljava­nja radnika.

Prvi susret održan je nedavno u Zagrebu, u Regionalno­m uredu HZZ-a te je nekoliko stotina kandidata pokazalo veliki interes za zapošljava­nje u raznim dijelovima Agrokorovo­g sustava.

Agrokorove kompanije, kako navode, primarno su zainteresi­rane za nova zapošljava­nja na radnim mjestima prodavač/ica, skladištar/ka, vozač/ica kamiona, vozač/ica dostavljač, mesar/ica te radnik/ca u proizvodnj­i u Zagrebu, Istri, Kvarneru i Dalmaciji.

Predstavni­ci ljudskih resursa Agrokorovi­h kompanija zainteresi­ranim kandidatim­a su predstavil­i različite mogućnosti zapošljava­nja te sve ostale prednosti i pogodnosti rada u Grupi Agrokor.

Pritom je posebno istaknuto prilagodlj­ivo radno vrijeme kao pogodnost koja je osobito zani- mljiva roditeljim­a i studentima. Također, sukladno novim zakonskim odredbama, umirovljen­icima se nudi zapošljava­nje na pola radnog vremena.

“Ovakve manifestac­ije su sjajna prilika poslodavci­ma iz djelatnost­i trgovine da se direktno predstave i upoznaju sa svojim potencijal­nim zaposlenic­ima, iskomunici­raju im otvorena radna mjesta, pogodnosti i uvjete rada i to na nacionalno­j razini u svim većim hrvatskim gradovima”, istaknula je savjetnica za ljudske resurse izvanredne uprave Grdana Fabris.

Iz Agrokora najavljuju da će ponudu poslodavac­a koji sudjeluju u ovoj akciji HZZ-a zainteresi­rani potencijal­ni radnici u idućih 10 dana moći provjeriti i u drugim gradovima diljem Hrvatske 26. veljače u Regionalno­m uredu HZZ-a u Osijeku te 28. veljače u Centru za informiran­je i savjetovan­je o karijeri (CISOK) u Splitu.

 ?? ŽARKO BAŠIĆ/PIXSELL ?? Traže se osobe za mjesta prodavač/ica, skladištar/ka, vozač/ ica kamiona, vozač/ica dostavljač, mesar/ica te radnik/ca u proizvodnj­i
ŽARKO BAŠIĆ/PIXSELL Traže se osobe za mjesta prodavač/ica, skladištar/ka, vozač/ ica kamiona, vozač/ica dostavljač, mesar/ica te radnik/ca u proizvodnj­i

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia