Poslovni Dnevnik

AS Holding u posljednja tri tjedna isporučio kupcima 22 mil. kg hrane

-

Uposljednj­ih mjesec dana dok se svijet, susjedne države i Bosna i Hercegovin­a bore s pandemijom koronaviru­sa, proizvodnj­a robe domaćih kompanija koje su u sastavu AS grupe nije zaustavlje­na.

Proizvodni pogoni kompanija Klas, Vispak, Sprind, AC Food, AS Logistics, AS, ZIM i Solana u punom su pogonu, a zaposleni rade pojačanim kapaciteto­m i užurbanim tempom nastoje osigurati da niti jedan građanin BiH ne osjeti paniku zbog novonastal­e situacije. Poznati bosanskohe­rcegovački brendovi poput Zlatne džezve, Tuzlanske soli,

Klasovog Zlatnog pudera, Master keksa, Sprind jufki, Oaze i Maze bez prekida izlaze s proizvodni­h traka u pogonima, a rad u tri smjene osigurava da sve bude na policama trgovina odnosno spremno za prodaju kupcima. “Bila kriza ili ne, domaća proizvodnj­a ne smije stati zbog obveze koju imamo prema svim svojim potrošačim­a. AS grupa, kao temelj BiH ekonomije, spremna je za sve izazove i izvanredne situacije kao što je ova s pandemijom koronaviru­sa.

Uvijek smo na prvoj liniji borbe za opskrbljen­ost tržišta i tako će biti i u danima koji dolaze. Svi naši zaposlenic­i rade kao jedan i svi su raspoređen­i u proizvodne pogone ili rade na isporukama robe na prodajna mjesta. Dok je naših domaćih kompanija građani mogu biti sigurni da nećemo dopustiti da ostanu bez osnovnih prehramben­ih namirnica”, kaže Rusmir Hrvić, predsjedni­k Uprave AS Holdinga.

U prilog tome da je proizvodnj­a pojačana, kako bi opskrba bila stabilna, govore i podaci da je ukupno oko 22 milijuna kilograma prehramben­ih proizvoda svih kompanija koje posluju u sastavu AS Holdinga, u posljednja tri tjedna isporučeno kupcima diljem BiH.

Ovi impresivni brojevi dovoljno govore koliko su domaće prehramben­e kompanije spremne pomoći društvu u vremenima kada se to od njih najviše i očekuje, piše Indikator.ba.

 ?? PD ?? Nećemo dopustiti da građani ostanu bez osnovnih prehramben­ih namirnica, rekao je Rusmir Hrvić, predsjedni­k Uprave AS Holdinga
PD Nećemo dopustiti da građani ostanu bez osnovnih prehramben­ih namirnica, rekao je Rusmir Hrvić, predsjedni­k Uprave AS Holdinga

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia