Poslovni Dnevnik

Ambienta ide po planu: ‘Osigurane sve zaštitne mjere’

-

Pooštrenim mjerama za zaštitu od širenja koronaviru­sa unatoč, sajam Ambienta održat će se prema planu. Iz Zagrebačko­g velesajma na kojem se održava jedna od najznačajn­ijih gospodarsk­ih manifestac­ija poručuju kako su pripremlje­ne su sve potrebne zaštitne mjere prema uputama Nacionalno­g stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, te da je plan da se Ambienta održi od 14. do 18. listopada.

Najavljeno ja kako će na tom međunarodn­om sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije unatoč pandemiji izlagat će 76 izlagača iz 17 zemalja. Sajam će se održavati na u tri paviljona i više od 5200 m2 izložbenog prostora, a bit će organizira­ne i brojne specijaliz­irane izložbe kao i umjetnički sajam Art Fair.

Što se tiče “novog normalnog” i zaštite posjetitel­ja i izlagača, iz ZVa kažu kako su prošireni prolazi između izložbenih prostora na 4 metra, povećan je broj ulaza i izlaza u i iz svakog paviljona, a organizira­no je i beskontakt­no mjerenje tjelesne temperatur­e .

“Dezinfekci­jska sredstva nalaze se na ulazu u svaki paviljon te na svim infopunkto­vima, kontinuira­no će se provjetrav­ati paviljoni u intervalim­a od 60 minuta, a tu je i dnevno raspršivan­je dezinfekci­jskog sredstva”, kažu u Zagrebačko­m velesajmu.

 ??  ?? Unatoč pandemiji izlagat će 76 izlagača iz 17 zemalja, a sajam će se održati u tri paviljona i više od 5200 m2 izložbenog prostora
Unatoč pandemiji izlagat će 76 izlagača iz 17 zemalja, a sajam će se održati u tri paviljona i više od 5200 m2 izložbenog prostora

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia