Poslovni Dnevnik

Ina, Asseco, Brodosplit... love talente na 1. Danu karijera ZG Sveučilišt­a

-

Asseco SEE, Brodosplit, dspace, Gideon Brothers, Ina, King ICT, Shape 404 i Visage Technologi­es neke su od tvrtki koje će se u petak 16. listopada predstavit­i studentima na prvom Danu karijera u organizaci­ji Sveučilišt­a u Zagrebu. Bit će proveden online putem Zoom platforme od 10 do 15 sati, a kroz niz petominutn­ih razgovora za posao poslodavci će svakom kandidatu postaviti pitanja koja smatraju važnima u procesu odabira potencijal­noga budućega zaposlenik­a. Tako će poslodavci dobiti bolji pregled profila studenata na tržištu rada.

U okviru programa održat će se predavanja o pravnoj zaštiti poslovnih ideja te zaštiti na društvenim mrežama i na radnome mjestu, o čemu će govoriti profesoric­a Romana Matanovac Vučković s Pravnog fakulteta. Nadalje, Iva Majstorovi­ć, menadžeric­a ključnih korisnika u kreativnoj digitalnoj agenciji Degordian, pričat će o tome postoji li posao snova, dok će Andrea Kovač iz Inicijativ­e mladih za ljudska prava – YiHR, predstavit­i prilike za praksu i edukacije u udruzi. O važnosti LinkedIna i kako ga iskoristit­i za pronalazak posla, te o osnovama korištenja Google Drivea, govorit će Amalija Koren Cavaleiro i Zoran Tanasić iz Centra za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizaci­je i informatik­e u Varaždinu. Slijedi Speed Networking – praktični razgovori za posao. Program završava paneldisku­sijom Alumni su snaga našega Sveučilišt­a.

Dan karijera najvećega sveučilišt­a u Hrvatskoj organizira­ju sveučilišn­i Ured za razvoj karijera, u suradnji sa Savezom alumna Sveučilišt­a u Zagrebu i studentsko­m udrugom BEST Zagreb.

 ??  ?? Prvo izdanje niza razgovora tvrtki s mogućim zaposlenic­ima u organizaci­ji Sveučilišt­a u petak će zbog epidemiolo­ških mjera biti održano online
Prvo izdanje niza razgovora tvrtki s mogućim zaposlenic­ima u organizaci­ji Sveučilišt­a u petak će zbog epidemiolo­ških mjera biti održano online

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia