Poslovni Dnevnik

Vođenje Uprave Metroa C&C Hrvatska preuzeo Imre Horváth

-

Trgovački lanac Metro Cash & Carry Hrvatska s prvim je danom listopada dobio novog čelnika. Poziciju predsjedni­ka Uprave preuzeo je Imre Horváth, koji dosad vodio mađarski ogranak ove njemačke grupacije.

Dosadašnji prvi čovjek Metroa u Hrvatskoj Thierry GuillonVer­ne s nasljednik­om će zamijeniti mjesta i ubuduće će voditi Upravo Metri Cash & Carryja Mađarska, objavili su jučer iz kompanije.

“Imre Horváth svoju karijeru u Metro Grupi započeo je kao direktor Upravljanj­a odnosa s kupcima, nakon čega je preuzeo poziciju direktora regionalno­g marketinga i predsjedni­ka Uprave Metro C&C Mađarska. Prije nego što se pridružio Metroovu timu stekao je iskustvo rada u četiri industrije na raznim tržištima, uključujuć­i London, jugoistočn­u Aziju i Izrael, većinom u području marketinga i prodaje. Svoj profesiona­lni put započeo je u FMCG sektoru radeći za British American Tobacco. Zatim se pridružio Deutsche Telekomu kao direktor marketinga, kako bi podržao transforma­ciju tvrtke nakon liberaliza­cije tržišta. Potom, Imre Horváth pokreće vlastito poslovanje usmjereno na stvaranje cjelovitih rješenja prodaje i marketinga za sektor financijsk­ih usluga, a 2013. pridružuje se Metrou”, preciziral­i su iz ove kompanije.

Iz Metro Cash & Carryja Hrvatska dodaju kako će Horváth biti zadužen za daljnje osnaživanj­e pozicije na veleprodaj­nom tržištu i strateški razvoj poslovanja, s fokusom na jačanje ponude i usluga za ugostitelj­ski sektor i neovisne trgovce.

 ?? PD ?? Imre Horváth je prije dolaska u Hrvatsku vodio Metro u Mađarskoj, a svojedobno je radio za BAT i Deutsche Telekom
PD Imre Horváth je prije dolaska u Hrvatsku vodio Metro u Mađarskoj, a svojedobno je radio za BAT i Deutsche Telekom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia