Poslovni Dnevnik

Kompanija iz Podgorice gradit će turističko naselje Risan Bay s ukupno 88 apartmana

-

Ucrnogorsk­om gradiću Risan planira se izgradnja turističko­g naselja Risan Bay, a investitor je istoimena kompanija iz Podgorice.

Turističko naselje gradit će se na zemljištu površine 9927 četvornih metara, na mjestu bivše tvornice Ljekobilje, gdje trenutačno nema izgrađenih objekata, javlja portal eKapija. Kako je objašnjeno na web stranici Općine Kotor, kompanija Risan Bay podnijela je zahtjev za odlučivanj­e o potrebi izrade Elaborata procjene utjecaja na okoliš za projekt izgradnje turističko­g naselja T2 Risan Bay na katastarsk­oj parceli 895/1 i 900 KO Risan I. Naselje je projektira­no kao skudepanda­nsa s jednim središnjim objektom. Bit će ukupno šest objekata za smještaj turista i pružanje usluge hrane i pića.

“U prvom, središnjem objektu planira se ukupno 22 apartmana. U drugom, trećem i četvrtom objektu bit će ukupno 36 apartmana”, navedeno je u dokumentu objavljeno­m na kotorskoj web stranici. Dodaje se i da će peti objekt imati 18 apartmana, a šesti 12.

Turističko naselje ukupno će imati 88 apartmansk­ih jedinica, od čega 12 studio apartmana, 42 jednosobna apartmana, 30 dvosobnih i četiri luksuzna apartmana. Planirano je i 88 parkirnih mjesta, i to 18 u zatvorenoj garaži i 70 na otvorenom. Naselje će se graditi prema glavnom projektu za čiju je izradu bio zadužen Montenegro projekt.

 ??  ?? Planirano je i 88 parkirnih mjesta, i to 18 u zatvorenoj garaži i 70 na otvorenom
Planirano je i 88 parkirnih mjesta, i to 18 u zatvorenoj garaži i 70 na otvorenom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia