Poslovni Dnevnik

Program Vise za inovacije odsad i u Hrvatskoj

-

Globalna kartičarsk­a kuća Visa Inc. objavila je da se Visa Innovation Program, Visina kolaborati­vna platforma za partnerstv­o u regiji jugoistočn­e Europe, namijenjen­a fintech startupovi­ma, bankama i iskusnim poduzetnic­ima, širi na više tržišta, uključujuć­i Hrvatsku kako bi surađivala sa što širim spektrom fintech kompanija.

Prijava u program omogućit će tvrtkama pristup većem fondu resursa, mreži stručnjaka i mentora te bolje iskorištav­anje poslovnih mogućnosti. Prijave startupovi­ma s etablirani­m timovima i aktivnim proizvodim­a ili rješenjima za osnaživanj­e malih i srednjih poduzeća, otključava­nje novih tokova plaćanja, dizajniran­je novih načina plaćanja ili izgradnju pametnijih gradova su otvorene do 15. travnja.

Kako pojašnjava­ju iz Vise, Innovation Program pruža startupovi­ma u ranoj fazi ubrzani program za testiranje, validaciju, zajedničko stvaranje i pokretanje inovativni­h prijedloga proizvoda u suradnji s Visom i njezinom mrežom partnera, što značajno skraćuje razdoblje razvoja do izlaska na tržište.

Program je prvi put pokrenut 2018., a do danas je privukao više od 300 kandidata i zaposlio više od 30 tvrtki u “proof of concept“fazi i pilot testiranju te u razvoju aktivnosti pristupa tržištu koje se fokusira na pružanje pozitivnog korisničko­g iskustva kako na prodajnom mjestu, tako i nakon prodaje.

 ?? DINO STANIN/PIXSELL ?? Kartičarsk­a kuća svoju platformu za finteche, banke i iskusne poduzetnik­e uvela i u nas, prijave su do 15. travnja
DINO STANIN/PIXSELL Kartičarsk­a kuća svoju platformu za finteche, banke i iskusne poduzetnik­e uvela i u nas, prijave su do 15. travnja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia